Przejdź do forum
Portfel z maltański...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Portfel z maltańskim numerem IBAN

8 Posty
4 Użytkownicy
1 Reakcje
795 Wyświetlenia
Ar3cki
Legacy Member

Siema,

Szukam portfela, który ma maltański numer IBAN. Skrill i Neteller mają irlandzki, Wise belgijski, Zen litewski. Zna ktoś podobną stronę do tych, które wymieniłem z maltańskim IBAN?

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
Ar3cki Autor wątku
Ar3cki
Legacy Member

.

Odpowiedz
Cytat
nivero
Poker Player

chodzi CI o blackcatcard.com ?

Odpowiedz
Cytat
Ar3cki Autor wątku
Ar3cki
Legacy Member

Napisane przez nivero
chodzi CI o blackcatcard.com ?

Wiem, że jest coś takiego, ale ma masę złych opinii, więc myślałem o czymś innym. Korzystałeś z blackcatcard?

Odpowiedz
Cytat
nivero
Poker Player

nie

Odpowiedz
Cytat
Rinnok
Elite Grinder

ja "korzystalem" i mam tam konto moze od 2 lat, i pierwszy raz doladowalem jakies 75$ okolo i jak sie okazalo jak nie uzywasz konta to pobieraja oplate 15eur bodajze miesiecznie, tak wiec skonczylo sie ze zabrali mi srodki ;) nie polecam blackcata.. chyba ze regularnie z niego korzystasz to moze ma to sens

Odpowiedz
Cytat
Ar3cki Autor wątku
Ar3cki
Legacy Member

Napisałem do nich. Odpisali, że maltański iban jest tylko przy przelewach między użytkownikami BlackCatCard. Gdybym zlecił wypłatę na konto blackcatcard z bukmachera to muszę podać inny iban, przydzielony przez blackcatcard. Angielski, litewski lub jakiś trzeci, juz nie pamiętam z jakiego kraju.

Odpowiedz
Cytat
pzareba
PokerStrategist

Napisane przez Ar3cki
Siema,

Szukam portfela, który ma maltański numer IBAN. Skrill i Neteller mają irlandzki, Wise belgijski, Zen litewski. Zna ktoś podobną stronę do tych, które wymieniłem z maltańskim IBAN?

ZEN akurat to ma Polskie numery kont

Odpowiedz
Cytat