Przejdź do forum
PokerStrategy Daily...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] PokerStrategy Daily 100$ FR - 1 Miejsce

12 Posty
11 Użytkownicy
0 Reakcje
1,201 Wyświetlenia

Ostatnio prawie wogole nie gram w pokera ,moje zycie przebiega pod znakiem pracy i powrotu do domu gdzie prawie odrazu ide polozyc sie spac i tak 7dni w tygodniu ,jedynie przedwczoraj udalo mi sie wyrwac na koncert Myslovitz i Patrycji Markowskiej ,gdzie bawilem sie swietnie pod sama scena skaczac spiewajac etc. co potem poskutkowalo tym ze majac na 7 rano do pracy i wracajac po 5 godzinie do domu wczorajszy dzien byl ciekawy ,a mialem isc jeszcze wczoraj na HappySad ale juz nie dalem rady bo niestety po pracy zaspalem ;(
Ale nie o tym mial byc temat korzystajac z tego ze mam pierwszy wolny weekend nie pracujacy ,usiadlem do Pokera bo dlugim czasie i zagralem turniej Freeroll PokerStrategy i ciesze sie bardzo bo udalo mi sie go wygrac i to jak dla mnie nie taka mala sumke (22,5$) czyli 63,22 zlotego co przekracza maja dniowke w jednym z marketow budowalnych w ktorym przyszlo mi pracowac na wakacje ;)

Pozdrawiam

11 odpowiedzi
szczelon
PokerStrategist

Osz Ty cfaniaku :D

Wielkie graty i oby tak dalej, ja niestety byłem 15-sty :facepalm:

Do zobaczenia następnym razem :f_thumbsup:

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Zawsze w kasie :)
Dzieki i do zobaczenia :P

michal0308
PokerStrategist

Pier*ol pracę graj w pokera
:D

preludiumm
PokerStrategist

Yyy, rzuć tę pracę. Seriously.

No i gratki pierwszego miejsca, to są najtrudniejsze turnieje imo :P serio.

Gratuluję wygrania turnieju _thumbsup: oraz podziwiam Twoje samozaparcie, bo pomimo zmęczenia pracą potrafiłeś shipnąć _thumbsup:

Każda historia dobrze opowiedziana ma sens. Graty _thumbsup:

salyk
Oldschool Grinder
Thorek
Oldschool Grinder

Udało ci się pokonać sporo ludków. Mam nadzieję, że miło będziesz wspominał nasz turniej.

sojowyjarz
PokerStrategist

Napisane przez Thorek
Udało ci się pokonać sporo ludków. Mam nadzieję, że miło będziesz wspominał nasz turniej.

:f_thumbsup:

trzcinsky
PokerStrategist
hapotam
Legacy Member

No i nie zdążyłeś pewnie wypłacić przez BANEM FTP ;> ?