Przejdź do forum
PokerStrategy.com S...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

PokerStrategy.com SideKick - poradnik instalacji

304 Posty
127 Użytkownicy
4 Reakcje
68.7 K Wyświetlenia
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Napisane przez johnybravo80
idzie gdzieś wyłączyć te ikonki pojawiające się po zdobyciu danego osiągniecie?

Cześć johnybravo80,

Chodzi o te wyskakujące okienka z osiągnięciami w prawym dolnym rogu?
Prawy przycisk myszy na ikonce w tray'u i odhaczenie "Show Notifications" chyba do tego służy, choć głowy sobie nie dam uciąć bo sporadycznie korzystam z tego programu.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
naturaLDKillaz
PokerStrategist

Zmieniło się coś czy sidekick dalej nie obsługuje microgaming(24hpoker)?

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Napisane przez naturaLDKillaz
Zmieniło się coś czy sidekick dalej nie obsługuje microgaming(24hpoker)?

Hej naturaLDKillaz,

Nie się nie zmieniło i SideKick cały czas nie obsługuje micrograming. Listę pokerroomów, które są obsługiwane znajdziesz na tej stronie.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
johnybravo80
Oldschool Grinder

Napisane przez spinek

Napisane przez johnybravo80
idzie gdzieś wyłączyć te ikonki pojawiające się po zdobyciu danego osiągniecie?

Cześć johnybravo80,

Chodzi o te wyskakujące okienka z osiągnięciami w prawym dolnym rogu?
Prawy przycisk myszy na ikonce w tray'u i odhaczenie "Show Notifications" chyba do tego służy, choć głowy sobie nie dam uciąć bo sporadycznie korzystam z tego programu.

Pozdrawiam

Dokładnie chodzi o te wyskakujące okienka. Ja też nie używam tego programu - poza promocjami na PS ;).
I niestety ta opcja nie pomogła

Odpowiedz
Cytat
Najczarniejszy
Oldschool Grinder

Skończył mi się trial hm2 i mam hm1, sidekick przestał działać, cały czas pokazuje jedną sesje, jeszcze z czasu jak używałem hm2. Jakieś pomysły??

Odpowiedz
Cytat
piatekmario
Poker Player

Po kolejnym odinstalowania zarówno pokerstarsa i side kicka i sciągnięciu i zainstalowaniu ponownie mi pomogło... Teraz Z pokerstarsa i z William Hill bez problemu mi zlicza wszystko.

Odpowiedz
Cytat
Pacifico1979
PokerStrategist

czy da sie jaks ustawic eby byly naliczane rece na bwin?

Odpowiedz
Cytat

Hej Pacifico1979,

Napisane przez Pacifico1979

czy da sie jaks ustawic eby byly naliczane rece na bwin?

niestety, SideKick nie współpracuje z oprogramowaniem bwin. Listę poker roomów, z którym współpracuje SideKick znajdziesz na samym dole poniższej strony:

-> PokerStrategy.com SideKick

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
kret1990
PokerStrategist

Mam pytanko, na pierwszych 3 stronach nie znalazłem odpowiedzi. Czy np. jeśli gram na P* to muszę mieć do Was podpięte konto ? Bo nie wiedzieć czemu nie zapisuje mi historii w SideKicku.

Odpowiedz
Cytat

Hej kret1990,

konto na PokerStars nie musi być przypisane do PokerStrategy.com, żeby SideKick działał. Jeśli jednak Twoje konto na PokerStars nie jest do nas przypisane, to zdobyte osiągnięcia nie będą brały udziału w organizowanych przez nas konkursach.

Sprawdź, w jakim języku zapisują się rozdania, musi to być język angielski. Czy rozdania zapisują się w domyślnym folderze?

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Druneski
Oldschool Grinder

hej,

Po formacie systemu mam problem z sidekickiem, a dokładniej jego instalacją. System to XP SP3, netframework 4.0 a wyskakuje mi przy próbie instalacji error : SideKickSetup.exe - .NET Framework Initialization Error. Unable to find a version of the runtime to run this application.

Jakieś pomysły? Sidekick nagle wymaga netFW 4,5? To niestety nie jest już kompatybilne z poczciwym XP.

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Cześć Druneski,

Spróbuj jeszcze zainstalować .NET Framework 2.0, podobno czasem pomaga.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Druneski
Oldschool Grinder

Napisane przez spinek
Cześć Druneski,

Spróbuj jeszcze zainstalować .NET Framework 2.0, podobno czasem pomaga.

Pozdrawiam

Nie rozumiem w jaki sposób to pomogło, ale o dziwo pomogło. Dziękuję bardzo:)

Odpowiedz
Cytat
boooreq
Legacy Member

Cześć. Na P* gram na laptopie jak i na PC, na laptopie sidekick działa wszystko malina natomiast gdy zainstalowałem go na PC wyświetliło mi się tylko to : i nie czyta rozdań. Wszystkie zapisywanie rąk mam włączone więc nie w tym problem. Stanęło jakby na 1000 rękach, jest jakiś limit ? dzięki za pomoc

Odpowiedz
Cytat

Hej boooreq,

nie ma żadnego limitu na ilość czytanych rozdań. Czy masz zainstalowane PokerStars w domyślnym katalogu? Czy język rozdań jest ustawiony na angielski?

Napisz, a postaramy się dalej pomóc.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
boooreq
Legacy Member

Dzięki za odpowiedź i chęć pomocy :)

Posprawdzałem wszystko - zgadzało się, w razie czego odinstalowałem P* i Sidekicka i zainstalowałem jeszcze raz - dalej to samo. Już sam nie wiem co musiałbym zrobić i co jest nie tak. Tak wyglądają moje ustawienia:

Odpowiedz
Cytat

Hej,

sprawdź, czy dokładnie wypełniłeś wszystkie punkty z poniższej listy:

1) Odinstaluj całkowicie oprogramowanie PokerStars (pamiętaj, aby zaimportować swoje notatki jeśli takie posiadasz)

2) Usuń wszystkie pozostałości po poprzedniej instalacji oprogramowania PokerStars

3) Odinstaluj oprogramowanie SideKick (usuwając wszystkie pozostałości po tym programie na Twoim komputerze)

4) Pobierz i zainstaluj oprogramowanie PokerStars z naszej strony (pamiętaj aby po instalacji włączyć opcję "Wymiana informacji")

5) Sprawdź, czy poprawnie ustawione są foldery z zapisem hand-history i czy oprogramowanie oraz hand-history są w języku angielskim

6) Pobierz i zainstaluj oprogramowanie SideKick

Szczególnie chodzi o punkty od 1 do 4, gdyż ważne jest, aby bo odinstalowaniu tych programów nie pozostało po nich nic w systemie (również w registry).

Spróbuj proszę jeszcze raz i daj znać, czy działa.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Pavvelek
Poker Player

Mam problem z instalacja Kicka a dokladniej z potrzebnym do instalacki NetFramework4
Odinstalowalem istniejacy na moim kompie net i instalowalem dolaczony do kicka net... i wyskakuje mi info ze instalacje nie powiodla sie i mam manualnie go zainstalowac. Gdy sciagam go sobie recznie i instaluje info sie powtarza Uzywam win7

Odpowiedz
Cytat

Hej Pavvelek,

na Twoim miejscu najpierw sprawdziłbym, czy odinstalowanie poprzedniej wersji .net powiodło się i nie zostały jakieś pozostałości po nim. Jeśli coś zostało, może się "gryźć" z aktualną wersją, którą próbujesz zainstalować.

Zakładam również, że masz zainstalowane wszystkie łatki z Win7.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Pavvelek
Poker Player

zainstalowalem net 4,5 i wszystko poszlo jak nalezy

Odpowiedz
Cytat