Przejdź do forum
pokerstars - ściema...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] pokerstars - ściema i oszustwo NIC WIECEJ

156 Posty
58 Użytkownicy
0 Reakcje
18.5 K Wyświetlenia
michau1981
Poker Player

Witam...
po bankructwie postanowilem przestal glupowac i trzymac sie wszelkich kanonow
Wplacilem kase na PStars i jedziem SnG
Ostatnio gram 1,5$ na 18plrs
przez dwa dni rozegralem 30 turniejow...
W zadnym w kasie nie bylem (wczesniej srednio 6 dziennie i w 5 miejsca 1-4)
przyklady
AA all in sprawdzony przez 96 wchodi 669xx
KK all in sprawdzony przez 27(!!!) wchodzi 3456A
QQ flop 2810 koles pasywnie ja agresywnie koles sprawdza z 3J wchodzi 33
i tak k**** 30 razy (za kadzym razem !!!) nie czsasami ZAWSZE

co wejde w gre jakis gracz ze smieciami sprawdza i zawsze dojdzie mu cos (najczesciej na riverze)

Czy ktos potrafi to wytlumaczyc ???
To nie jest zwykly niefart, pech, downswing
To jawne oszustwo [CENZURA] platformy jak ktos buduje juz niezly bankroll.

Idzie pieknie, nagle (W DZIWNYCH I NIEPRAWDOPODOBNYCH OKOLICZNOSCIACH) STOP.
Gram tak ja dotychczas i [CENZURA] w prawie kazdym turnieju bylem w kasie
Jak to mozliwe, ze przez 20 dni punktwalem w ponad 80 turniejach a [CENZURA] od dwoch dni grajac to samo [CENZURA] ???

//Bez wulgaryzmów prosimy. Qsy.

155 odpowiedzi
yaqbpl
Oldschool Grinder

to standard. nie zaleznie jak dobry jestes grajac w sng spotka cie taka seria.
dobry gracz jest w stanie to ogaranc, nie tiltowac i w dluuuuuuuugim okresie wyjsc na swoje. jednak trzeba miec nerwy z zelaza - jeszcze bardziej niz w cashu

michau1981 Autor wątku
michau1981
Poker Player

oczywiscie zadnego tiltu ( bardziej chec odegrania sie ale zgodnie ze strategia) Zona ma mnie juz dosc bo k***y leca ostro po domu.
Mam ochote po takiej serii zrobic kilka dni przerwy, ale chec gry jest silniejsza... Wkurza mnie ta sytuacja ...

That's poker ;)

kfas
Elite Grinder

Polecam pasjansa.

kfas napisał
Polecam pasjansa.

a jak nie ułoży kilka razy z rzędu? Pasjans is rigged!!

SamRadziwill
Elite Grinder

A ja polecam artykuły z działu psychologii i ogólnie o downswingach i czynniku szczęścia poczytać ;)

No i krótką przerwę od gry też, bo inaczej może się to dla Ciebie skończyć tiltem (bo jak widzę jesteś z nami od niedawna, więc pewnie nie jesteś przyzwyczajony do takich sytuacji).

Pozdrawiam :)

Bilson
Elite Grinder

Żydomasoński spisek, jak nic :)

Teges
BlackMember

Powiem tak grałem w innym pokerroomie w SnG i szło mi przynajmniej dobrze, na starsach ostatnio miałem przyjemnośc troche pograc dokładnie w tego SnG o którym mówisz i tak samo przegrywałem z takimi ludźmi. Odpowiedź jest prosta - jest to najtańczy SnG i wchodza na niego ludzie dla których emocje bardziej się liczą niż gra, totez nacina się człowiek na takich, dlatego polecam albo grac za wieksza kase jesli masz odpowiedni BR albo zmienić pokerroom na mniej popularny :o). Tam widziałem ludzi, którzy 5 razy z rzędu all in dawali a jeszcze wygrywali przy tym, więc... jak kto lubi ;]

Polecam większe wpisowe bo na tej stawce moim zdaniem wszyscy właśnie sprawdzają z d... kartami które na river się zle kończą pozdro

michau1981 napisał

Jak to mozliwe, ze przez 20 dni punktwalem w ponad 80 turniejach a [CENZURA] od dwoch dni grajac to samo [CENZURA] ???
.

Matematyka.

wlasnie odpadlemm z satelitki do sunday million, bylem juz szortem i dalem All in ale oczywiscie sprawdzil mnie jakis fish z K4 off i oczywiscie 4 na river... brak slow

diablik7
PokerStrategist

tool8 napisał
Matematyka.

+1

Michau, nie graj najlepiej w pokera, to nie jest na Twoje nerwy. Proponuje normalna prace, a jesli traktujesz pokera tylko jako rozrywke to inny rodzaj rozrywki - jak proponowany wczesniej pasjans, albo najlepiej szachy - trudniejsze od pokera, rowniez przynoszace satysfakcje, czynnik szczescia nie gra w nich roli.

rumbacz
PokerStrategist

a co ja mam powiedzieć jak ja pier.... 50 $ nie moge ugrac, bo te strategie na tym FL10 CZY NL10 to se mozna w du... wsadzić. tam jest wolna amerykanka a nie strategia. mogliscie od razu powiedziec zeby zacząc na wyższym limicie bo tam już tak wariatów nie ma. a tak zostało mi niecałe 30 $ a i tak wiem ze to przegram!

bodziu77
PokerStrategist

tak tak ...tylko potem sie okazuje że połowa tych przegranych "pechowo" była poprostu źle rozegrana :)

buktodfeind
Poker Player

no tak rumbacz na wyzszym limicie na pewno bys kosil fiszow az milo.
ja na poczatku swojej gry tez dostawalem w dupe ale sie nie zalilem nikomu, po prostu bylem slaby, zdawalem sobie z tego sprawe.
wiecej samokrytyki panowie, kazdy ma tyle samo szczescia w dlugim okresie czasu, radze spojrzec na to trzezwiej a nie szukac glupich wymowek i spiskowych teorii, uknutych przeciwko wam przez zlosliwe pokerromy.

Pamiętaj jedno jak myślisz tak masz.

Skoro uważasz że przegrasz to tak będzie.

Jeśli chcesz możesz mi przelać $ na konto będzie szybciej i mniej nerwów Ciebie to będzie kosztować.

Sam gram na P* mam bardzo dobre wyniki i to nie po 1k rąk tylko 50 000 rąk więc próbka jest wiarygodna. Wpierw naucz się grać potem krytykuj, No i trochę pokory. Bez tego nie wygrasz.

jak ktos napisal....thats POKERstars :)

Rumbacz, proponuje od razu nl 1000 i szukaj stolow z samymi wygrywajacymi regularsami. Slabych graczy unikaj poniewaz w duzej probce rozdan zmiazdza Cie oni swoim szczesciem.

rumbacz
PokerStrategist

w sumie teraz zmieniłem taktyke i 5 razy z rzedu wygrałem. no cóż, moze macie racje.... ale przeszedłem na FL tylko gram po swojemu...