Przejdź do forum
Pokerstars NIE LUBI...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Pokerstars NIE LUBI POLSKIEGO!!!

16 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
1,250 Wyświetlenia

Dziś podczas sesji rozmawiałem sobie z rodakiem.O różnych sprawach ale ogólnie o pokerze w trakcie rozmowy jakiś graczy pisał nam:Please english speak tylko raz....(tak napisał)

Potem pod dłuższej chwili coś tam Administrator chyba ogłaszał pewnie jakieś turki czy promocje na czatcie stoliku..Potem znowu nie zwracał na to uwagi aż mi wyskoczył komunikat na oknie lobby jako błąd,warring itp itd że chce że mną się skonsultować Administroat/ Suport itk...
Patrze na ten czat a on tam pisze że nie możemy mówić po polsku jest to zabronione i coś tam karalne dozwolony język angielski tylko wyłącznie.

Bardzo mnie to zdziwiło może ten gracz strzelił nasz z dupy czy co ale i na turniejach i w grach na high stakes i ogólnie widzę jak napieprzają po rusku i po niemiecku i po polsku też czasami nawet admin przy po dziale w final tabel nie mówił po angielsku więc pytam się co jest grane? :f_confused: :f_confused:

15 odpowiedzi
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

A to mi wysłali na email

Hello DucePooker,

We are writing to warn you that your chat on 2009/09/21 violates
PokerStars policy. Please be advised that repeated violations will result
in the suspension of your chat privilege.

We realize that we are an international site, and as such, our players
come from all over the world. However, in order to uphold the integrity of
our games, we must insist that players speak English only at the tables.

Our goal at PokerStars is to be a fun place to play, where everyone can
feel comfortable. Abuse and other disruptions to the games takes away from
everyone's enjoyment, and therefore will not be tolerated.

We thank you for your cooperation.

Regards,

PokerStars Chat Moderation Team

The following chat was observed
bo teraz to raczej tylko wtapiasz bo nie znasz strategi;p
nie obrazam ci ale wiem jak to jest..
casyno?
czy z kolegami
tzw downswing
wejdz na strone
ktora ci dalem
zalezy wiesz co roznie bywa
ale moze i nawet do 100k hand
trzeba umiec sobie z tmy radzic
zle;p
Nie no ja tam lubie:P

kamil90
PokerStrategist

Najpierw sie czyta zasady ktore obowiazuja, a potem sie zali na forum. Od zawsze jedynym jezykiem ktorego mozna uzywac na chacie jest angielski. Wystarczy kliknac na raport, wpisac tresc i za pare min pojawia sie admin z ostrzezeniem. Wiec nie wiem skad te wyrzuty pod ich strona. Tak samo jest za niemiecki, francuski, chinski czy hindi.

murkins
Elite Grinder

tak masz rację nie lubią Polaków,albo może to tylko na Ciebie się uwzięli

czytamy regulamin .....

http://www.pokerstars.com/poker/room/faq/#chat

"Non-English chat: We are aware that our players are from around the world, and that for many of them English is not their first language. However, at this time our policy on most tables is that English is the only language allowed to be used in PokerStars chat. On a small number of tables and in a small number of regional tournaments, chat may be allowed in a particular language and in English. These tables and tournaments will be clearly labeled. If you are not comfortable with non-English chat, please do not join these tables or tournaments."

akceptowałeś regulamin przy zakładaniu konta a nawet go nie przeczytałeś więc teraz zdziwiony?? _o:

thefoe
Oldschool Grinder

to jest dobry zwyczaj - rozmawiaj w jezyku ktory kazdy zrozumie. Choc to prawda, Rosjanie to maniacy walenia cyrlica. Jako ze znam cyrilce, choc sam jezyyk bardzo slabo (tyle co w podstawowce zdazyli mnie nauczyc), kiedys smieszna rzecz wyniknela na titanie: pewien Rosjanin caly czas, gdy przegrywal rzucal wyzwiska (a wiekszosc jest identyczna jak nasze). Zaczalem je wiec tlumaczyc wszytkim to kolo sie zamknal...
Ostatnio zas na everescie gralem z dwoma Japonczykami. Calyczas trajkotali, a jako ze nie mam zainstalowanego w systemie odpowiedniego systemu znakow to tylko wyswietlal mi sie rzad kwadratow.

kamil90
PokerStrategist

A ci japonczycy nie robili zdjec dla wirtualnego stolika, ani zetonow? Przeciez to sie rusza, a ich kreca takie akcje :D

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Wiesz regulamin to jest takie okienko i tylko klikam na nie bo co ja ma się nie dozgadzania jak nie zgodze się to mogę najwyżej pograć w piwnicy a nie na Pokerstars....

TheNaturat
PokerStrategist

W takim razie równie dobrze mogliby tam napisać że zobowiązujesz się do wpłaty 10.000$ na konto PokerStars w ciągu tygodnia - i zaakceptowałbyś to nawet o tym nie wiedząc, a w sądzie pokonaliby Cię z łatwością...

thefoe
Oldschool Grinder

Napisane przez kamil90
A ci japonczycy nie robili zdjec dla wirtualnego stolika, ani zetonow? Przeciez to sie rusza, a ich kreca takie akcje :D

To bylo dziwne, nigdy wczesniej nie widzialem zadnego japsa grajacego w pokera... wchodze po raz pierwszy na everest i trafil mi sie stolik z dwoma Japonczykami. Grali jeszcze gorzej niz Francuzi. Co dziwne od tej pory nie spotkalem przy stolach zadnego Japonczyka. Moze rzeczywiscie to turysci byli...

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

No TheNaturat myślałem o tym ale jak ty masz tam konto to stwierdziłem że co mi tam te 10k$ jak ty się nie boisz to ja też:P:P HEHE...

to tak z innej beczki i tyczące się innego roomu - jak na party zgłosić moderatorowi że nie podoba mi się avatar kolesia z niemiec przedstawiającego fotografię pewnego austriackiego malarza a później kanclerza niemiec w latach 1933-1945?

Tryguaw
PokerStrategist

no nie! mi na party odrzucili mój avatar przedstawiający pogańskiego boga dzierżacego w ręce swój symbol, który może laikom przypominać, swastyke że biby może kogoś obrażać a pozwalają mieć zdjęcie Hitlera? paranoja!

a może się po prostu czepiam....

Janosikgdy
Oldschool Grinder

Napisane przez TheNaturat
W takim razie równie dobrze mogliby tam napisać że zobowiązujesz się do wpłaty 10.000$ na konto PokerStars w ciągu tygodnia - i zaakceptowałbyś to nawet o tym nie wiedząc, a w sądzie pokonaliby Cię z łatwością...

Nieprawda. Zaznaczenie w regulaminie deklaracji wpłaty jest niezgodne z prawem (każdego kraju chyba a na pewno anglosaskich).

Taki zapis ma moc prawną tylko wtedy, kiedy są podane pola do wpisania kart kredytowych, i tylko w takiej formie przez internet serwisy pobierają opłatę, nie po przez deklarację haczyka.

jako ciekawostke dodam ze na p* z prosami mozna rozmawiac w ojczystym jezyku, i nie jest to karalne :D (w naszym wypadku tylko z Goralem)

szok38
Elite Grinder

Piękny avarcik., wyjątkowo oryginalny :rolleyes: .Co prawda noga ze mnie jeśli chodzi o języki, ale szmaciarz na pewno by się dowiedział co o nim myślę.Pozdrawiam