Przejdź do forum
Pokerstars kończy w...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Pokerstars kończy współpracę z Isildurem!

13 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
1,067 Wyświetlenia
pawel9
Oldschool Grinder

PokerStars ogłosił koniec współpracy z Isildurem1

PokerNews odkrył we wtorek, że Blom nie jest już wymieniany jako jeden z członków zespołu Team Pro w oprogramowaniu PokerStars. Eric Hollreiser, szef komunikacji korporacyjnej PokerStars, powiedział PokerNews, że Blom oraz firma PokerStars zdecydowali się nie przedłużać umowy sponsorskiej Szweda, która niedawno wygasła.

Blom został oficjalnie przedstawiony jako członek Team PokerStars Pro podczas PokerStars Caribbean Adventure 2011 i był graczem, który wzbudzał najwięcej kontrowersji w pokerowym środowisku w ciągu kilku ostatnich lat.

"W krótkim okresie czasu jako pokerzysta, Viktor rywalizował z największymi gwiazdami pokera, na najwyższych stawkach i uczestniczył w najtrudniejszych grach", powiedział Hollreiser. "Trudno przypomnieć sobie gracza, który wzbudzał takie emocje wśród społeczności pokerowej, na tak wczesnym etapie swojej kariery. Będziemy oglądać z wielkim zainteresowaniem jego poczynania i życzymy mu tylko i wyłącznie sukcesu."

Blom, wypowiadając się na temat swojego odejścia powiedział: "Jestem zadowolony z okresu w którym byłem Team Pro i życzę wszystkim na PokerStars, wszystkiego najlepszego. Teraz chcę się skoncentrować na grze w pokera."

Czytaj więcej: http://pl.pokernews.com/newsy/2012/08/poranny-kurier-poker-hall-of-fame-2012-blom-opuszcza-pokerst-7287.htm

Odpowiedz
Cytat
12 odpowiedzi
Leito737
Poker Player

Myślę, że to tylko taka zagrywka taktyczna, jak uruchomią Full Tilt Poker to Isildur będzie na tej platformie w Teamie Pro.. tam zaczynał i tam zdobył swoją popularność. Przyda się do kampanii reklamowej i przyciągnięcia graczy..

Odpowiedz
Cytat
Lukasz40i4
Oldschool Grinder

Napisane przez Leito737
Myślę, że to tylko taka zagrywka taktyczna, jak uruchomią Full Tilt Poker to Isildur będzie na tej platformie w Teamie Pro.. tam zaczynał i tam zdobył swoją popularność. Przyda się do kampanii reklamowej i przyciągnięcia graczy..

+1, imo dobrze kombinujesz :)

Odpowiedz
Cytat
babel92
Oldschool Grinder

obv move is obv _wink:

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
Marta
Poker Player

Leito737, całkiem prawdopodobny jest Twój scenariusz. Do tych samych wniosków doszliśmy w newsie o Blomie, który ukazał się przed chwilą:

PokerStars bez Viktora Bloma

Zapraszam do skomentowania.

:)

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Leito737

obv :f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat
Janeare
PokerStrategist

Napisane przez babel92
obv move is obv _wink:

co to znaczy

Odpowiedz
Cytat
babel92
Oldschool Grinder

Napisane przez Janeare

Napisane przez babel92
obv move is obv _wink:

co to znaczy

obvious move is obvious -> w wolnym tłumaczeniu: oczywisty ruch p* ;)

Odpowiedz
Cytat
IceWhoo
Oldschool Grinder

Napisane przez babel92
obv move is obv _wink:

Teraz to dla każdego to było oczywiste :facepalm:.

Odpowiedz
Cytat
Grigo92
PokerStrategist

pomyłka

Odpowiedz
Cytat
Janeare
PokerStrategist

Napisane przez babel92

Napisane przez Janeare

Napisane przez babel92
obv move is obv _wink:

co to znaczy

obvious move is obvious -> w wolnym tłumaczeniu: oczywisty ruch p* ;)

slangowo oczywista oczywistość?

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
Marta
Poker Player

Janeare, można to tak ująć. :)

Odpowiedz
Cytat

Były również pogłoski o tym, że Isildur postulował do P* aby Hasting i Cole dostali bana za to co odwalili na FTP (chodzi o sprawę nie wymiany historii rozdań a rzekome granie Cola na koncie Hastingsa) P* się nie zgodziło i on odmówił dalszej współpracy.

Odpowiedz
Cytat