Przejdź do forum
Pokerroom FR + rake...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Pokerroom FR + rakeback

10 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
649 Wyświetlenia

Witam wszystkich.

Planuje założyć konto na jakimś pokerroom do gry FR z rakebackiem i fajnym bonusem (dającym się dość realnie wyrobić). FTP od razu odpada bo tam założyłem konto, ale nie przez PS i bez rakeback :(.

PS. Ważne, żeby HM też działał i oprogramowanie nie doprowadzało do szału :)

Proszę o porady.

9 odpowiedzi
xbizness

To zostaje ci chyba tylko Bossmedia albo Ongame

piecykowy

jeżeli masz zamiar grać multitabling to na ongame nie pograsz, bo soft Ci sprzęt zaaamuuuliii :) na BossMedii OK :)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez piecykowy
jeżeli masz zamiar grać multitabling to na ongame nie pograsz, bo soft Ci sprzęt zaaamuuuliii :) na BossMedii OK :)

W grę wchodzi do ok10 stołów... Bossmedia czyli o jakich roomach konkretnie mówisz?? Sprzęt mam w miarę ok, także mimo wszystko nie powinno zamulać.

xbizness

w ofercie ps na Bossie jest chyba tylko Poker Heaven

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Jest jeszcze InterPoker... grał tam ktoś w ogóle? Zaciekawiony wszedłem na ich stronę i tam są do pobrania trzy różne rodzaje aplikacji per język... Czy to oznacza, że jak wybiorę dolary to będę miał innych przeciwników, niż grając na euro?? Czy może tylko waluta będzie inna, zależenie od wyboru?

Grając na Bossie obojętnie na jakim roomie grasz z tymi graczami z sieci.

Na Boss Medi w godzinach szczytu gra 7 tys osob, a tak ciężko znaleść jakis przeciwników do gry. Troche słabo, że FTP Ci odpada bo to chyba najlepsza platforma pod względem Rakeback/Liczba graczy

geninek dlaczego odradzasz betclicka?