Hej, siedziałem ponad pół roku w Hiszpanii. Masz dostęp do praktycznie wszystkich platform, jednak z końcówką es( zamknięta pula graczy). Podatki nie wyglądają tak strasznie, wszyscy mają wywalone na to nawet starsy mi pisały jak pytałem, że oni podają tylko info o graczu jeśli odpowiedni urząd o to poprosi, sami wygranych do rozliczenia nie zgłaszają jedynie płacą swoją część podatku. Pokerstars w godzinach szczytu gdy są jakieś eventy ma do 60-80k graczy regularny dzień to średnio 40k. Gierki sng nie chodzą w ogóle więc nie ma w rozkładzie nawet 180 90 itd. W ofercie mtt nie ma za wiele mikro gierek, do tego wszystko prawie jest non turbo więc granie 7 8h turka to tam norma. Jeśli się rejestrujesz i podasz polskie dane dowodu, to musisz obowiązkowo przesłać im potwierdzenie rachunku jakiegoś albo numer osoby który uzyskuje się na policji. W moim przypadku wystarczyło potwierdzenie za czynsz.
Nie wiem co grasz ale cashe jedynie jako tako chodzą i te mtt spiny są tylko do 10e(największy bi). Ogólnie aby się utrzymać w małym mieście to spokojnie 500e wystarcza razem z imprezowaniem.