Przejdź do forum
Pokerowe sny

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Pokerowe sny

9 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
639 Wyświetlenia
TomaszPB

Sytuacja na PokerStrategy jest ostatnimi czasy napięta (wiadomo czemu). Postanowiłem więc założyć temat o snach pokerowych.

Miałeś kiedyś sen o pokerze ? Napisz, niech inni się pośmieją ;)

Był taki temat w 2008 roku w Pogawędkach. Parę wpisów tylko miał. Może teraz zyska większą popularność ;) Temat zakładam w dziale "Poker", ponieważ wydaje mi się, że więcej osób w ten dział wchodzi niż w Pogawędki a też jest on też związany z pokerem. Jeśli Moderatorzy uznają, że tu nie pasuje to najwyżej przeniosą.

Ja przypominam sobie dwa sny:

1. Ostatnio śniło mi się, że miałem milion $ i nie mogłem tego wypłacić :P

2. Kiedyś też mi się śniło, że miałem milion. Cieszyłem się. Potem obudziłem się i okazało się, że tamto był sen. Patrzę w kasjera a tam chyba 2k $. Myślę sobie też nie jest źle. No i się obudziłem ale już naprawdę.

8 odpowiedzi
imgoingtomirage

Cześć.

Mi się kiedyś śniło, że miałem rozdanie o super wielką pulę, mając nutsowego flusha na turnie, niestety na river spadł kolejny as w kolorze i software się zawiesił, a kiedy się zalogowałem ponownie to byłem na sitoucie i pula nie należała do mnie.
Nie wiem co to oznacza ale nie było to miłe :(.

:D

Pozdro.

dzjeszt

jak mozna bylo miec nutsowego flusha na turnie...a na river wpada as w kolorze :D? jakis poker :P? czy bug we snie?

imgoingtomirage

Dokładnie coś takiego mi się przyśniło :P. Dwa asy w tym samym kolorze :P.

IceWhoo

Hehe grałeś z Chuckiem Norrisem w pokera.

queristo

Napisane przez dzjeszt
jak mozna bylo miec nutsowego flusha na turnie...a na river wpada as w kolorze :D? jakis poker :P? czy bug we snie?

Też mam czasami takie absurdalne sny, ale dopóki śpię wszystko wydaje się spójne i logiczne.

A wracając do tematu, to niedawno śniło mi się, że razem z kumplem grałem przeciwko K. Strasburgerowi w coś co przypominało pięciokartowego pokera dobieranego i w jednym rozdaniu puściliśmy go z torbami _evil:

qsiex

nawet we snach soft jest rigged, pewnie sniles ze grasz na starsach

kacper3k

Ja niecały rok temu w czasie sesji non stop grałem pokera na przemian z nauką.
Wychodziło średnio po 6h jednego i drugiego. Akurat uczyłem się termodynamiki.
No i po takim monotonnym katowaniu mózgu pokerem i termodynamiką śniło mi się, że dla różnych flopów liczyłem entropię :)

sz3sz

mi sie ostatnio snilo ze mialem quada asow na flopie (2 asy z reki)
na turnie spadl 3 as, wkurzylem sie, odwrocilem karty
i musialem wszystkich pozabijac bo mi wmawiali ze oszukuje i nie chcieli placic :rage:

edit: gra live