Przejdź do forum
Poker770 PS $10.000...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Poker770 PS $10.000 Freeroll. Jadę do Madrytu???

5 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
666 Wyświetlenia

Może 4 nie jest najlepiej, ale dla mnie sukces, że wytrwałem tak długo. Preferuje Hyper-Turbo.
Na FT wszedłem z 7 stackiem. Nie udało się wybić, właściwie na FT tylko raz miałem coś konkretnego tj. AA. Przepadłem mając 250k i 55 do A8 chipleadera 1.200.000.

A czy będzie wyjazd do Madrytu??? Widzę, że właśnie teraz(po turnieju, lub w trakcie, nie wiem jaki czas pokazuje anglojęzyczne forum) zarejestrował się w wątku https://www.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=172542&page=50 zwycięzca freerolla SlotsJunger.

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
IceWhoo
Oldschool Grinder

Graty. Ciekawe czy angol zjebał z tą rejestracją.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dzięki. Logiczne się wydaje, by rejestracja w wątku była możliwa do czasu rozpoczęcia turnieju. Regulaminu nie widziałem, czekam na decyzje osób odpowiedzialnych i na jakieś info z ich strony dotyczące tej sytuacji. Może być też tak, że gracze z miejsca 2 i 3 się zarejestrowali wcześniej i nie ma tematu dla mnie.

Odpowiedz
Cytat
mazaq
PokerStrategist

imo powalcz o ten wyjazd, bo możliwe, że zapisał się w nieodpowiednim czasie :fdrink

Odpowiedz
Cytat
kloose
Elite Grinder

powodzenia, ja mialem podobna sytuację, miesiąc temy też bylem czwarty w tym turku ale to ja otrzymałem pakiet na MPS w UK :f_cool:

Odpowiedz
Cytat