Czy ktoś wie może czy na platformie Canal+ na którymś z kanałów jest prezentowany jakiś cykl programów o pokerze.
Jezeli tak to proszę o info jaki to kanał, i kiedy.
kiedyś na canal+ sport byłą relacja z WSOPa main eventów, po zatym czasem puszczą na euro sporcie jakieś WPT a pozatym nic. Na tv n jest jeszcze poker after dark. Oglądaj na youtubie najlepiej
Dodatkowo można sobie w UPC odblokować ciekawy program tzn. Poker Channel gdzie przez cały dzień lecą jakieś skróty turniejów z poprzednich lat
Kumpel ma kanał poker tv.24 na h relacje live z turkow.Ostatnio widzialem tam WPT:D
Nw czy jest w cyfrze+ ale na sportklubie lecą Poker After Dark, Million Dollar Cash Game, Face the Pro i czasem puszczają jakieś mniejsze eventy
O ile kolega za mnie nie robił sobie jaj to na, kanale 272 jest jakiś poker italia jak sprawdze to potwierdze jeżeli ktos bedzie szybszy to prosze o info.
Napisane przez PyqPyk
Ale uważaj bo na sportklubie komentatorzy odstawiają czasem niezłą żenuę![]()
Czasem = zawsze.
Napisane przez Cosm0s
na sportklubie jest Poker After Dark
ostatnio lataly alliny po 100k
w ciemno 4waypot
Napisane przez PyqPyk
Ale uważaj bo na sportklubie komentatorzy odstawiają czasem niezłą żenuę![]()
racja, szczególnie gdy jest HU, tam to masakra poprostu, krytykują prosa że gra wszystkie asy kiedy to jest kurde HU
Ja osobiście w telewizji kablowej Vectra mam Poker Channel i tam w ciągu dnia jakoś do 14 lecą gry chyba pokazowe z Poker Heaven a tak od 14-15 lecą turnieje. Na Cyfrze+ i w N-ce chyba też można ten kanał mieć.
I Poker After Dark na SportKlubie gdzie rzeczywiście komentatorzy czasami trochę przeginają swoimi wypowiedziami
Potwiedzam C+ kanał 272 Poker Italia sa relacjie co prawda tare ale cały czas coś leci 24h
Napisane przez pgabryn
A czy ktoś wie czy coś jest na tv N
Poker Italia - kanal 474