Hiszpania, Włochy, Francja - Skazani na grę między swoimi rodakami.
Do czego zmierzają regulacje?
Do czego zmierzają regulacje?
Napisane przez kasztelan90
do gry miedzy swoimi rodakami
doj..bałeś jak Hanka w kartony
M jak miłość rullez
Napisane przez Yoozel
Skąd masz info o Hiszpanii?
Unia unią, ale jak o kasę chodzi to każdy kraj sobie rzepkę skrobie
hipokrci w tym europarlamencie i tyle
Wg mnie powinno być jak w UK. Co to za różnica czy przegrywamy/skubiemy rodaka czy z zagranicy kogoś? Z kolei na pokerstars.lt jest 67 000 graczy online. Czyżby Litwini tak ostro grali?
Napisane przez queristo
Napisane przez Yoozel
Hiszpania, Włochy, Francja - Skazani na grę między swoimi rodakami.Skąd masz info o Hiszpanii?
Najświeższy news z ps.com:
Hiszpania jest kolejnym krajem w Unii Europejskiej, który po Francji oraz Włochach samodzielnie uregulował rynek gamingu online. Nowe prawo wejdzie w życie w styczniu 2012 r.
EGR donosił wczoraj, że 16 prywatnych operatorów europejskich ubiega się o licencje i wszyscy są już bardzo bliscy skompletowania dokumentów potrzebnych do uzyskania pozwoleń na działalność w Hiszpanii.
Wychodzi na to, że PokerStars, 888, Ladbrokes, Betfair, bwin.party oraz William Hill ubiegają się o licencje, a koszt każdej wynosi początkowo 2 000 000 €.
i gdzie tam niby napisane ze gra tylko z rodakami?? Na pokerstars.fr konto moze założyć każdy ale wypłacać można tylko na konto bankowe. Z tego wynika że zamknięty rynek mają tylko włosi.
hiszpanie beda mogli grac tylko miedzy soba, czyt. nie moga rejestrowac sie na platformach .com
oczywiscie my mozemy zarejestrowac sie u nich ale zapewne wyplat bedzie mozna dokonywac tylko na konto bankowe + beda limity wplat, 600euro/dzien, 1500euro/tydzien, 3000euro/miesiac
Napisane przez kNoq001
hiszpanie beda mogli grac tylko miedzy soba, czyt. nie moga rejestrowac sie na platformach .com
oczywiscie my mozemy zarejestrowac sie u nich ale zapewne wyplat bedzie mozna dokonywac tylko na konto bankowe + beda limity wplat, 600euro/dzien, 1500euro/tydzien, 3000euro/miesiac
A skąd taka pewność? Ja również nie widziałem w w/w news'ie takiej 100% informacji
Gdyby ktoś miał więcej info w sprawie Hiszpanii, to poproszę.
Planuję w 2012 przeprowadzkę właśnie tam i ten news mnie lekko podłamał (zdecydowany spadek trafficu) :/
Napisane przez rafaeelloooo
Napisane przez kNoq001
oczywiscie my mozemy zarejestrowac sie u nich ale zapewne wyplat bedzie mozna dokonywac tylko na konto bankowe + beda limity wplat, 600euro/dzien, 1500euro/tydzien, 3000euro/miesiacA skąd taka pewność? Ja również nie widziałem w w/w news'ie takiej 100% informacji
![]()
forum konkurencji
Napisane przez Durex86
Napisane przez kasztelan90
do gry miedzy swoimi rodakamidoj..bałeś jak Hanka w kartony
M jak miłość rullez
![]()
![]()
![]()
leże i nie moge się zebrać...
co do tematu to trzeba by się zapytać Tuska
"Panie premierze... jak grać?"
Napisane przez giancardi
Wg mnie powinno być jak w UK. Co to za różnica czy przegrywamy/skubiemy rodaka czy z zagranicy kogoś? Z kolei na pokerstars.lt jest 67 000 graczy online. Czyżby Litwini tak ostro grali?
Nie...66000 to gracze play money
Nie czaje dlaczego w tej wspaniałej Unii, ze wspólnym rynkiem, nie mogą istnieć poker roomy wspólne dla wszystkich Europejczyków.