Mam pytanie czy jak mam zamrozone konto to czy moge w jakis sposob odzyskac pieniadze z konta ?
np napisac do nich ze chce zamknac konto i zeby mi przelali pieniadze
bo problem polega na tym ze maja problem z kims ale ja ta osobe z nam i mi zamrozili konto i niemam jak grac ani wybrac kasy
jaka była przyczyna zablokowania konta? bo to jest ważne, ja zamrożone to i odmrozić sie da
Przyczyna byla taka ze osoba ktora znam ma niewyjasniony problem z nimi i dopoki nie roziwaze sie ta sprawa to ja bede miec dalej zamrozone konto
Jak były między Wami transakcje lub graliście na jednym stole to raczej będziesz miał dość długą przeprawę.
Najlepiej to wal bezpośrednio do supportu, to oni mogą Ci pomóc.
Na jednym stole nie gralismy co do transakcji to przelalem kiedys pare razy po 10 czy 20 dolarow ale to przeciesz poto jest zeby przelewac graczom masakra wogole ta sprawa niema zwiazku zemna a zamrazaja mi konto i ani stadium series nie zagralem i nie wiadomo czy zagram we wrzesniu wcopy ...
Jestem na pokerstarsie od ponad 12-14 lat, przelewam sianko od znajomego do znajomego, kiedyś ile dał limit np dzwonił ziomek nie mam teraz jak zasilić, przelej oddam wtedy i wtedy...i robiłem to xxx razy
i uwierz mi że nawet nigdy nie dostałem żadnego @ od starsów że coś jest podejrzane czy coś...jest to dozwolone, masz jakiś limit i tyle więc na bank nie chodzi o to......ludzie nadużywali tej opcji żeby przelać, po to żeby nie grać tylko wypłacić z innego konta na teraz więc od jakiegoś czasu przelew do innego gracza traktowany jest jak zasilenie konta i musi minąć 48h przed wypłatą tych środków i chyba nawet obrócić to sianko jak się nie mylę niech ktoś mnie poprawi...Myślę że jeśli tu nas nie ściemniasz problem jest jak u wielu oszukańców
także u wielu ludzi których znałem, mieli dużo pieniędzy..ja wtedy byłem w NL, ktoś jechał do PL trzeci do DE i stwierdzili że oszukamy pokerstasa bo to takie proste np na stolikach czy SNG i zarobimy
Oczywiście trwało to dwa trzy dni a niekiedy szybciej, może raz czy dwa ktoś zdążył coś przelać własnie do innego gracza -wykorzystując skromny limit oczywiście bo ci co maja duży tak nie robią
...no i co, konta zamrożone do wyjaśnienia , i żeby nie było że jeden się wytłumaczy i spoko, tylko wszyscy gracze którzy robili wała dopóki nie uzasadnią że nie było to nadużyciem i próba oszustwa , nie będą mieli już możliwości gry na pokerstarsie a wszelkie zgromadzone środki przepadają...sam miałem taką sytuację ale zrobiliśmy to ze znajomy na SNG 30$ żeby sprawdzić czy tak na prawdę nie siedzą tam takie kukiełki i nie robią ludzi w wała, zanim wyżej wymienieni znajomi a raczej nieznajomi wtedy jeszcze byli nam nieznani...zagraliśmy może 4-5 sitów na 6max hyper no i na drugi dzień zamrożonko
Nie wiem jak jest teraz, ale to było bardzo bardzo dawno temu i mieliśmy wtedy konta od niedawna ( parę miesięcy) i w sumie po bardzo długim okresie blokady,tłumaczeń że nie wiedzieliśmy
zysku praktycznie nie było i obietnicy że nigdy to się już nie powtórzy konta nam odblokowali ale kasa z tych gier przepadła i może nikt nie ma 100% pewności że ci wszyscy straspro gracze i regi na gubasie nie oszukują w jakiś sposób to na pewno wiem że zwykły gracz taki jak ja czy ty, nie da rady zrobić ich w hooooja ;)...wszystkie turnieje reg i inne prywatne freerolle z siankiem do wygrania są dozwolone i może grać nawet cała 60 osobowa wspólnota mieszkaniowa z jednego IP i jest to dozwolone przez pokerstarsa....sam z ziomkiem byłem chyba w hocie czy bigu za 109$ na jednym stole grając w jednym domu i obydwaj byliśmy na płatnych, ale na stole tylko chwile
bo przeniosło po kilku rozdaniach i nikt do tego już się nie doczepił że wał czy coś bo jest to dozwolone.....Jeżeli robiliście tak samo jak ci panowie o których pisałem to możesz już zapomnieć o koncie, chyba że mówisz prawdę to chociaż twoje konto może uda się odblokować cisnąc supporta że ci nie zależy na $$$ tlko na koncie bo kochasz pokera i takie tam,ale o sianku możesz zapomnieć...
Oni mi napisali sami ze nie zrobilem nic zlego ale musza rozwiazac sprawe z tamta osoba
Niemam powodu zeby klamac co by mi to dalo szukam rozwiazan na tym forum jezeli mi niemoga odmrozic konta bo maja problem z tym graczem to chociasz chce pieniadze odyszkac jakbym wkleil i opisal wszystko co i jak to bys sie za leb zlapal ale niemoge tego zrobic