Przejdź do forum
poker room NL4

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] poker room NL4

8 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
477 Wyświetlenia

Witam,

jakis czas gram juz na Everescie NL2, ale strasznie powoli idzie budowanie BR. Chcialbym sie przeniesc na jakies NL4/NL5, ale nie wiem na jaki poker room. Jakby ktos byl tak mily i napisal na jakich platoformach sa takie stawki i mniej wiecej jak wyglada tam gra. Rozegralem pare gier na PartyP i zauwazylem, ze w porownaniu z Everkiem, gracze sa tam duzo bardziej tight. Rzadko limpuja pf, ale tez duzo rzadziej pasuja na cbety, i moje pierwsze wrazenie jest takie ze graja o klase wyzej niz na everescie.

7 odpowiedzi
pokerowy85
PokerStrategist

zalezy co grasz FR czy SH. Ale z moich obserwacji wynika, że takich fiszy jak na everku nigdzie indziej nie znajdziesz. Chociaz konkurowac z nim moze ongame czyli np. BWIN.

Na everescie jest nl2 potem nl10. Polecam pokerstars

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

gram SH.
Czyli na bwin jest NL4/NL5

Ściągnij i popatrz sobie, jak wygląda ten soft. Nie każdemu wszystko pasuje, a na nl5 wszędzie poziom jest niski i da się osiągnąć bardzo dobry winrate. Radziłbym wybrać najlepszy soft, a bwin takowy na pewno nie jest ;)

pokerowy85
PokerStrategist

w sumie racja zobacz sobie gdzie najlepszy soft jest. Tylko jesli chcesz miec konto pod PS podpiete to pamietaj zeby przez ich linki sciagac soft.
Ja ze swojej strony oczywiscie moge polecic BWINa bo qmpel tam gral i takiej ogladalnosci flopa nawet na P* nie ma :D a na najnizszych limitach chyba o to chodzi ;)

Poziom jest szczególny, ale denerwuje to, że za każdym razem stoły SH pokazują graczy przy różnych miejscach.

ripper92
BlackMember

Podbijam Thomasa na najniższe limity proponuję FTP, ew. Pokerstars.