Witam!
Po krótce napiszę co mi siedzi na wątrobie od jakiegoś czasu. W pokera grywałem od lat co z resztą może wskazywać mój okres bytu na tym forum, z różnym skutkiem jednak już dłuższy czas (około 2 lata) skupiając się na innych priorytetach byłem prawie całkowicie offline.
Poker jednak zawsze był moim oczkiem w głowie, chciałbym aby stał się większą częścią mojego życia. Chcę uczynić tą piękną karciankę swoim głównym zajęciem.
Posiadam zaplecze finansowe i co najważniejsze czas, żeby móc zacząć „od zera”, szkolić się i potraktować poker jak kolejny biznes do portfolio.
To czego chyba głównie szukam to usystematyzowanej wiedzy z zakresu Cash NL i Turniejów (głównie NL bo na tym chcę się skupić a turnieje dodatkwo), szukam też osób które np. utrzymują się stricte z pokera i chciałyby poświęcić te kilka minut poklikać w klawiaturę i powiedzieć jak to u nich wyglądało/wygląda.
Temat stajni też mnie interesuje, te kilka lat temu pamiętam, że smart czy spin legends to były popularne tematy „rozwoju”, teraz widzę, że Ci drudzy nie istnieją a w smart nie wiem jaka jest sytuacja. Może powstały jakieś nowe lepsze rozwiązania?
Co u was? W co byście poszli zaczynając swoją karierę pokerową na nowo?
Z mojej strony podchodzę do tego biznesowo, zdaję sobie sprawę, że wpłacając 10k $ nagle nie będę zarabiał 10k$ miesięcznie, jednak uważam że sama branża daje wiele możliwości osiągania sukcesów a sam proces nauki można w jakimkolwiek stopniu porównać do wejścia w branże w której wczesniej się nie działało.
Spawacz robi kurs, idzie do pracy, dalej się uczy i pracuje by w przyszłości zostać mitycznym #spawacz15k
A ja chcę spiąć dupę i w przyszłości być zawodowym pokerzystą.
Pozdrawiam