Przejdź do forum
Poker grapher probl...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Poker grapher problem

14 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
1,345 Wyświetlenia

Mialem juz duzo databasow (z powodu zmiany softu, przejscia z fr na sh) i zawsze grafy robilem bez problemu. Ostatnio skasowalem wszystkie databasy (kasuja sie tylko z listy w pt ale na dysku ciagle sa) i zrobilem nowa, ale jak wlaczam poker grapha wybieram database i pozniej moj nick z listy i chce zrobic grapha to wyswietla mi sie blad "no data matched your criteria", a jak zmieniam na stara database to robi mi sie wykres normalnie wtf? ;/ Ktos mial taki problem?

13 odpowiedzi
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

moze dlatego ze jest jakis blad i kazda gra na partypoker ma date 1970? :O

Uruchom program, wtedy wyświetli się informacja: Important notice for our players

Kliknij na -> troubleshooting page i ściągnij łatkę.

Może wtedy zadziała.

Pozdrawiam :)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

teraz sie pojawia cos innego, a ta latke gdzie mozna na stronie party znalesc bo szukam i tego nie widze ;/

macromia

Napisał ci simoo przecież jasno i wyraźnie! Zrób wszystko wg jego wskazówek...

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

chodzi mi o to ze jak sie wlacza partypoker to wyswietla sie reklama zawsze i tam byl wczoraj ten link do tej latki, ale dzisiaj zmienili reklame i jest cos innego xD i nie wiem skad sciagnac to

macromia

To pisz od razu :P W takim wypadku nie mam zielonego pojęcia, gdzie to można znaleźć :D

Jak to nie wiesz? Przecież u góry napisałem. :P

Pozdrawiam

macromia

Sry, byłeś szybszy o minutę, jak zaczynałem pisać posta, to twojego jeszcze nie było :P

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

zrobilem reinstala i wykresiki chodza (: szkoda tylko ze nie zrobie wykresu z ostatnich 4,5 rak bo mialem 15BB/100 ;) moja gra sie niezle poprawila odkad wklejam swoje rece na forum, big thx dla simoo :P

No problem! :P Wklejanie rozdań na forum, to jedna z najważniejszych rzeczy. :) Mam nadzieję, że za niedługo wystartujemy coachingi NL, to będzie jeszcze lepiej!

Pozdrawiam :)

macromia

Uwierz mi simoo nie tylko ty masz taką nadzieję :P Choc ja ostatnio się wkręciłem w FL :D