Mialem juz duzo databasow (z powodu zmiany softu, przejscia z fr na sh) i zawsze grafy robilem bez problemu. Ostatnio skasowalem wszystkie databasy (kasuja sie tylko z listy w pt ale na dysku ciagle sa) i zrobilem nowa, ale jak wlaczam poker grapha wybieram database i pozniej moj nick z listy i chce zrobic grapha to wyswietla mi sie blad "no data matched your criteria", a jak zmieniam na stara database to robi mi sie wykres normalnie wtf? ;/ Ktos mial taki problem?
Uruchom program, wtedy wyświetli się informacja: Important notice for our players
Kliknij na -> troubleshooting page i ściągnij łatkę.
Może wtedy zadziała.
Pozdrawiam
teraz sie pojawia cos innego, a ta latke gdzie mozna na stronie party znalesc bo szukam i tego nie widze ;/
chodzi mi o to ze jak sie wlacza partypoker to wyswietla sie reklama zawsze i tam byl wczoraj ten link do tej latki, ale dzisiaj zmienili reklame i jest cos innego
i nie wiem skad sciagnac to
Sry, byłeś szybszy o minutę, jak zaczynałem pisać posta, to twojego jeszcze nie było
zrobilem reinstala i wykresiki chodza (: szkoda tylko ze nie zrobie wykresu z ostatnich 4,5 rak bo mialem 15BB/100
moja gra sie niezle poprawila odkad wklejam swoje rece na forum, big thx dla simoo
No problem!
Wklejanie rozdań na forum, to jedna z najważniejszych rzeczy.
Mam nadzieję, że za niedługo wystartujemy coachingi NL, to będzie jeszcze lepiej!
Pozdrawiam
Uwierz mi simoo nie tylko ty masz taką nadzieję
Choc ja ostatnio się wkręciłem w FL