Napisane przez Szkodnick
Napisane przez mark240
Wiecie może o której transmisja z losowania?![]()
Podbijam pytanie.
To i ja podbije bo wątek spada, a odpowiedzi żadnej :/
Napisane przez Szkodnick
Napisane przez mark240
Podbijam pytanie.
Napisane przez mark240
Napisane przez Szkodnick
Napisane przez mark240
Podbijam pytanie.
Ale coś cisza w tym wątku...
Thorek na filmiku jestem 4, a w poscie piszesz ze jestem zwyciezca promocji.
Jest to spowoowane ze gracz z miejsca nr3 nie spelnil warunkow ( nie podal rak do oceny) tak?
Naprawde wygralem?
Jakies szczegóły odnosnie "odbioru nagrody" ?
Rigged :nh
Graty dla zwycięzców, szkoda że w tym roku znowu się nie udało
Powodzenia!
Napisane przez PJ8
Thorek na filmiku jestem 4, a w poscie piszesz ze jestem zwyciezca promocji.Jest to spowoowane ze gracz z miejsca nr3 nie spelnil warunkow ( nie podal rak do oceny) tak?
Naprawde wygralem?
![]()
Dokładnie osoba z trzeciego miejsca nie wykonała przedstawionych zadań i wygrałeś, jako kolejny na liście :).
Wszystkich zwycięzców Misji Pardubice prosimy o kontakt na e-mail: marta.wyrobek@pokerstrategy.com. W e-mailu prosimy o podanie nicka z PokerStrategy.com imienia, nazwiska oraz preferowanego dnia turnieju (1A lub 1B).
Graty dla zwycięzców!!
@UP
Thorku, gdzieś wyczytałem że będziesz podczas zawodów rozdawał plakietki pokerstategy :D?. Warto by się było pokazać:P
Napisane przez Thorek
Napisane przez PJ8
Thorek na filmiku jestem 4, a w poscie piszesz ze jestem zwyciezca promocji.Jest to spowoowane ze gracz z miejsca nr3 nie spelnil warunkow ( nie podal rak do oceny) tak?
Naprawde wygralem?
![]()
Dokładnie osoba z trzeciego miejsca nie wykonała przedstawionych zadań i wygrałeś, jako kolejny na liście :).
Wszystkich zwycięzców Misji Pardubice prosimy o kontakt na e-mail: marta.wyrobek@pokerstrategy.com. W e-mailu prosimy o podanie nicka z PokerStrategy.com imienia, nazwiska oraz preferowanego dnia turnieju (1A lub 1B).
:fdrink
email wyslany