Przejdź do forum
podwójny sukces:D

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] podwójny sukces:D

8 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
409 Wyświetlenia
coorchuck
Oldschool Grinder

Siemka. wreszcie udało się coś sensownego wygrać;) mila odmiana po paromiesięcznym downswingu;)
Pozatym od kilku dni mam platyne:D

7 odpowiedzi
hellYeahEnT
Elite Grinder

coorchuck napisał
Siemka. wreszcie udało się coś sensownego wygrać;) mila odmiana po paromiesięcznym downswingu;)

Ile rozdan ten Downswing i jaki limit i odmiana ?

Zdaje się że mieliśmy okazję pograć przy tych samych stołach :)

JacekPL
PokerStrategist

coorchuck napisał

Gratuluję.

Zapraszam do większej aktywności na forum :)
Wtedy downswingi są krótsze, wygrane wyższe, a i diament może by już się pojawił. ;)

coorchuck Autor wątku
coorchuck
Oldschool Grinder

no właśnie mam taki zamiar;) może bloga poprowadzić żeby popracować nad swoją grą. a downswing na turniejach i NL i wyglądało to mniej więcej tak wygrana kiedys 600e w turnieju i skok na NL50e >> szybka strata wszystkiego, spadek na NL 25e >> tilt>> dalszy spadek >> przerwa od pokera, poprawa błędów>> odrobienie strat na nl25>> wejście na NL 50 i znowu to samo.
(2x - ponad 1000e)
i w sumie ok. 60-70k rąk.
ale teraz już na samych cashówkach zrobiłem rolla na nl50e z zaapasem + ta wygrana i kupuje jeszcze chyba holdem manager (prawie nic n bossie nie chodzi) i mam nadzieje że tym razem sie tam utrzymam , w sumie roll na NL100 jest ale zamierzam minimum do końca roku grać na nl50, do osiągnięcia porządnego winrate.

Walderam
Oldschool Grinder

Dołączam się do gratulacji, jak również do prośby Jacka o większą aktywność na forum :)

I już z niecierpliwością czekam na Twojego bloga :)

Pozdrawiam :)

kumiszcz
PokerStrategist

Gratulacje!!!
Wytrwałości w postanowieniach oraz powodzenia przy stolikach, coby ten downswing już nigdy nie powrócił ;)

Riverneed
PokerStrategist

Ładnie, bardzo ładnie :) Ja o takich wynikach niestety mogę tylko pomarzyć :P