Witam czy jest osoba grająca w kasynach w gry kartowe lub krupier? Za tydzien zaczynam szkolenie i od niego zależy czy otrzymam prace na tym stanowisku. Wie ktoś może jak sie do tego przygotować. Bo zależy mi na tej pracy, w końcu coś ciekawszego się znalazło i pieniądze ciekawe. Zasady gier powoli łapie, do tej pory grałem wyłącznie na PS w texas hold'em.
Wystarczy, że będziesz szybko liczył i nie panikował w trudnych sytuacjach. Reszty się wyuczysz, bo pewnie masz szkolenie 1-2 miesiące?
Ogólnie prosta, ale nudna robota.
No własnie kierownik mówił że powinno trwać miesiąc ale bedzie tydzień a później doszkalanie
a jeżeli chodzi o sprawy manualne?
To kiepsko to widzę jak bez żadnego doświadczenia z kasynem ( piszesz, że uczyłeś sie zasad gier ) wejdziesz po tygodniu na stół, bo gracze Cię zjedzą.
Manualnie to zalezy od drygu, ale wiadomo, że wprawa przychodzi z czasem.
Ogólnie to gl, bo to najłatwiejszy zawód świata :fdrink
Ogólnie mamy blackjacka ruletke i 3 rodzaje pokera ale jakie nie dowiedziałem się jeszcze. Znam zasady gier ale w takim kasynie nie byłem ani razu nie wiem jak to wygląda na żywo. Jest ok 10osób na szkolenie ale przyjętych bedzie 5. Wydaje mi się że to nie są gracze tylko też świerzaki
Witam dzisiejszy dzień spokojnie przebiegł. Nauka zasad pokera rosyjskiego i nauka chipowania 20 żetonów po 5