Przejdź do forum
PLO Shortstack stra...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] PLO Shortstack strategy

6 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
595 Wyświetlenia

Szukam ludzi, ktorzy graja shortem w PLO w oparciu o ksiazke Secrets of prosessional pot limit omaha w celu wymiany doswiadczenia :D Mozna pisac tutaj lub na 1490534 :)

5 odpowiedzi
MoroP
Oldschool Grinder

A przybliż trochę może tą strategię. Z iloma tam sie siada BB??

VictorM
Oldschool Grinder

Mam tę książkę, ale zdecydowałem nie grać w PLO. Na niskich limitach ponoć nie da się zarobić w długim okresie, można być do przodu tylko dzięki dobremu rakebackowi. Jeżeli jest jednak inaczej, to niech ktoś się wypowie. O ile dobrze pamiętam 65kg grał w PLO, ale nie wiem czy shortstackiem.

MoroP napisał
A przybliż trochę może tą strategię. Z iloma tam sie siada BB??

to chyba nie az tak ważne, ważniejsze jest jak wyglada SHC ?(

sherdog88 napisał
Szukam ludzi, ktorzy graja shortem w PLO w oparciu o ksiazke Secrets of prosessional pot limit omaha w celu wymiany doswiadczenia :D Mozna pisac tutaj lub na 1490534 :)

Myslalem ze ta strategia jest tak realna jak niskie pokety w jednym kolorze ale widocznie istnieje ;). Czekam na opis tej strategii

kfas
Elite Grinder

oidnus1984 napisał

sherdog88 napisał

Myslalem ze ta strategia jest tak realna jak niskie pokety w jednym kolorze ale widocznie istnieje ;). Czekam na opis tej strategii

Dlaczego? Wydaje mi sie, ze kilku bdb graczy gra shortem