Przejdź do forum
Pierwszy FT w MTT.

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Pierwszy FT w MTT.

11 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
734 Wyświetlenia
alkanpl

Pierwszy mój FT w MTT na więcej niż 180 osób.

Wynik słaby obiektywnie ale boost dla rolla ogromny.

Rake'u na FTP, powracam!

10 odpowiedzi
tomekwi6

to z iloma BI grasz te turki?

graty.

alkanpl Autor wątku
alkanpl

1, gram kilka ale w kazdym po 1 entry, nie ma sensu ladowac 4$ do puli, jak siądzie deep to i tak siądzie.

wow player ;>

Zajęcie 4 miejsca w stawce ponad 670 graczy nie jest łatwym zadaniem, następnym razem będzie lepiej.

Gratuluję _thumbsup:

wjtss

Zgadzam się. Na pewno wkrótce wygrasz !

salyk

Gratki!

btw. fajny sprzęt - mowa o macbooku (o ile się nie mylę) :f_thumbsup:

alkanpl Autor wątku
alkanpl

MacBook Pro Unibody dokładniej :)

Czy te turnieje można grać jako reg? Chodzi mi o to, że blindy są co 3 minuty i czy to czasami nie jest lotto mode przez to?

JuelzWicco

Blindy są co 3 minuty ale to rush więc w te 3 minuty zagrasz sporą ilość rozdań , imo można być "regiem" bo poziam tam jest po prostu straszny

Mój kolega mawia, że na nawet na stawkach NL50 HU nie ma regów, bo jakby ktoś był regiem, to już by dawno wbił wyżej :P

Ale w takim potocznym rozumieniu jak najbardziej można je systematycznie kosić profitowo, a później pewnie najlepiej przenieść się na 4,40 $ turbo rush on-demand :)

Chociaż do tego już warto zbudować konkretnego rolla.

Napisane przez alkanpl
1, gram kilka ale w kazdym po 1 entry, nie ma sensu ladowac 4$ do puli, jak siądzie deep to i tak siądzie.

tam jest taki donk fest, ze grajac bardzo dobrze bardzo latwo odpasc na byle smieciach, wiec granie 1 entry jest troche ryzykowne,
sam je gram od czasu do czasu i moim zdaniem lepiej 3-4 entry robic, jak dobrze grasz prawie zawsze ktorys dotrze do ITM i zwroci kase