Przejdź do forum
Pierwsze skromne po...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Pierwsze skromne podium

16 Posty
14 Użytkownicy
0 Reakcje
1,243 Wyświetlenia
Thorek

Dzisiaj po kilku godzinnych zmaganiach na stolikach postanowilem po raz pierwszy sprobowac udzialu w jakims turnieju z malym wpisowym (wczesniej gralem tylko kilka razy freerole). Pierwszy w kolejnosci byl turniej z wpisowym 1$ i wzielo w nim udzial 1395 osob. Na poczatku celowalem w pierwsza setke, zeby odzyskac z minimalna nawiazka mojego dolara, ale apetyt rosnie w miare jedzenia. Do finalowego stolika usiadlem z najmniejsza iloscia zetonow, ale gra ukladala sie na szczescie po mojej mysli. W momencie gdy przy stole zostaly 4 osoby dostalem A Q, ktorym udalo mi sie wyelminowac 2 przeciwnikow. W h2h mialem 5 razy wiecej zetonow, ale niestety zjadla mnie trema debiutanta i praktycznie bez walki oddalem polowe zetonow, zeby ostatecznie przegrac przez gorszego kickera. Co prawda wygrana w porownaniu do wyczynow wiekszosci z Was jest bardzo skromna, ale mnie niezmiernie ucieszyla i postanowilem sie tym z kims podzielic. Padlo wiec na to forum.

2 Miejsce

15 odpowiedzi

fakt trochę szkoda pierwszego prawda?? :)

Mnie kiedyś z pierwszego wyeliminowało AA, ale grało tam mało osób (130)więc to zaden wyczyn ze dotarłem do 2 miejsca, ale tu gdzie grało ponad 1300 osób, to świetny wynik, ja nie wchodze na turnieje gdzie gra więcej niż 300 osób :), wolę zapłacić troszkę wiecej i zagrać z mniejszą iloscią oponentów.

Mimo wszystko gratuluje, chociarz kasa nie kosmiczna to liczy sie wynik.

pozdrawiam

magic83

lol nie wiem czemu piszesz o naszych sukcesach to naprawde bardzo duzy sukces zajac 2 miejsce na 1300 zawodnikow!! Ja tez zawsze gram w turniejach mniejszych gdzie jest latwiej!!

Barteklo

No moje gratulacje.

Widze ze jeszcze musze sie dużo uczyć... Mój rekord we freerolach to na ok 1200 zawodników 24 miejsce a w płatnych na 300 osób 50 miejsce takze nic ciekawego..... :)

Pozdrawiam i życze dalszych sukcesów

GRATULACJE !!! :D tak dalej ;] !!!

kfas

Heh skromne... gratz

Thorek Autor wątku
Thorek
kongobongo

to co bankrol podbudowany teraz turek za 2.20$ :f_cool:

BTW: z 1.10 $ zrobić 164$ to naprawde przyjemny wynik :f_thumbsup:

babel92

tl;dr

Thoro zawsze miał polot w pisaniu :facepalm:

Qbaloz

Jakby to ktoś inny wykopał, to jeszcze rozumiem, ale podziękowania po takim czasie ;D

Oj Thorek, za dużo pracujesz chyba i przez to zapominasz o takich rzeczach ;d Te Twoje 3 prace:P

mazaq
kamil90

ltus gratuluje :f_thumbsup: :f_thumbsup:

Thorek Autor wątku
Thorek

Napisane przez Qbaloz
Jakby to ktoś inny wykopał, to jeszcze rozumiem, ale podziękowania po takim czasie ;D

Oj Thorek, za dużo pracujesz chyba i przez to zapominasz o takich rzeczach ;d Te Twoje 3 prace:P

Lepiej późno niż wcale :D.

kaczuba

GG _thumbsup:

Supreme10

Patrzcie na wpis magic'a - jaki fishowaty lol :f_biggrin: