Przejdź do forum
Party vs. Titan

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Party vs. Titan

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
518 Wyświetlenia
shovi
Oldschool Grinder

Siema! Po kraszu na FTP pokerstrategia dała mi możliwość odbudowania rolla dzięki firs aid bonus. Zastanawiam się, czy wybrać platformę partypoker (~15K graczy) czy skusić się na TitanPokera (~10K?)... Z tego co kojarzę, na party są raczej murki/regi i ogólnie pomimo większej liczby graczy poziom jest wyższy...
Jeśli się mylę, to mnie poprawcie i dajcie argumenty za party (albo titan) ;)

2 odpowiedzi
boxer82
Oldschool Grinder

Party ma lepszy soft a murki sa latwe do exploatowania . Ostatnio na treningu SH mowili ze zlikwidowali tam stoliki shallow i wszystkie fisheposzly na normalne stoly => na mikro nl10 i chyba nl25 podobno na jestpelno graczy pokroju 35/5
NT Ipoker si nie wypowiem bo sam tam zaczne grac jak dostne dfirst aid (czekam na przelew)
IMO jak bym mogl to bralbym party = mnie sie tam dobrze gralo i komp dawal rade. na 8/10 stolikach (obecnie ma 8 lub 9 lat)
z Drógiej strony jak zaczynasz z first aid to grasz mikrio i nysle ze nie ma wielkier roznicy.

maesky87
Oldschool Grinder

Z konieczności gram teraz nl10 na Party i powiem Ci, że jest kogo ogrywać, no i od godzin popołudniowych do nocnych spokojnie można znaleźć stoliki do gry, czego nie mogę powiedzieć o Titanie. Zainstalowałem sobie ich soft, bo czekam na first aid od PokerStrategy, w między czasie obserwuję sobie ruch. Tragedia! Ustawiłem filtr na NL10 FR i nawet o najlepszej porze doliczyłem się tylko 5 stolików! Oczywiście lista stołów jest długa, ale przy wiekszości z nich widnieje 0/10 :facepalm: