Witam.
Z góry sorry, że pisze ten temat w tym dziale, ale dotyczy zarówno PokerStars jak i Full Tilt Poker, więc już sam nie wiedziałem gdzie go machnąć. Proszę moderatorów o przeniesienie do stosownego według nich działu
Mam taki mały dylemacik.
Jakiś czas temu zarejestrowałem się przez PS na Titanie. Grałem tam FL 0.10/0.25 (do dziś nie łapie tych oznaczeń bo BB=0.10). Uwolniłem bonusik i w tej chwili wypłacam 100$. Chce je wrzucić na inna platforme i tu mam właśnie wątpliwośc który wybrać. P* czy FTP?
Chce grać FL 0.25/0.50. Srednio gram na 9 stołach w godzinach popołudnowych/wieczornych. Trochę czytałem na temat tych pokerroomów, ale interesuje mnie Wasze zdanie. Opinie, które nabywa się przez doświadczenie, cenniejsze dla mnie sa niż suche fakty.
Wiem, że oba pokerroomy dadzą mi 100% od wpłaty, czyli BR równy 200$. Na FTP jest rakeback 27%. Na P* chyba w ogóle nie ma, za to mozna za punkty kupować bonusy.
Graczy oczywiście więcej na P*, ale czy prezentują gorszy poziom? Czy na FTP wieczorem spokojnie znajde sobie z 9 stoliczków do spokojnej gry?
Jakie macie zdanie o tych pokerroomach i który z nich bardziej polecacie na taki limit?
Dzięki.