Przejdź do forum
Osiągnięcia Debreti...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Osiągnięcia Debretina

10 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
1,162 Wyświetlenia

Jak z pewnością zauważyliście, jestem dosyć nowym graczem (10 dni), który dopiero wchodzi w Texas Hold'em. Postanowiłem założyć ten wątek aby w nim pisać o moich sukcesach - większych i mniejszych, dzięki któremu odzyskam wiarę w siebie w przypadku pasma niepowodzeń i katastrof.

Będzie to wątek zbiorczy - mam nadzieję że administracja spojrzy łaskawym okiem.

Wcześniej:
49 miejsce w 100$ Poker Strategy Daily Freeroll (Poker770), co uważam za spory sukces, biorąc pod uwagę ilość graczy.

Dzisiaj (tj. 26/2/2012):
11 miejsce w Bounty Pro Freeroll (Poker770), co jest niezłym wyczynem, zwłaszcza że byłem jedynym graczem z Polski a widziałem ich z dziesięciu podczas tego turnieju. Z czego większość udało mi się pozbawić majątku.

Dzisiaj (tj.27/2/2012):
20 miejsce w Freeroll Qualifier, co dało mi nagrodę w postaci ticketu na Weekly Final 500$!
Kolejne sukcesy: wkrótce.

Odpowiedz
Cytat
9 odpowiedzi
6th
6th
PokerStrategist

Chyba rośnie nam kolejny diament na PS.

Czy "Pro" w nazwie "Bounty Pro Freeroll" oznacza, że grali tam tylko prosi, żyjący z pokera? Jeśli tak, to tym bardziej gratuluję, że udało Ci się pozbawić ich "majątku". Teraz będą musieli od nowa odbudowywać rolla we freerollach _evil:

GRATULACJE !! :rage:

Odpowiedz
Cytat
chada1989
BlackMember

Napisane przez 6th

Czy "Pro" w nazwie "Bounty Pro Freeroll" oznacza, że grali tam tylko prosi, żyjący z pokera? Jeśli tak, to tym bardziej gratuluję, że udało Ci się pozbawić ich "majątku". Teraz będą musieli od nowa odbudowywać rolla we freerollach _evil:

nie no masakra, gościu zaczyna grać w poksa ma jakieś pierwsze malutkie sukcesiki i od razu trzeba go zrównać z podłogą swoją błyskotliwą uszczypliwością...

rzygać mi się chce na ciebie 6th :facepalm:

# debretin - nie zrażaj się podobnymi opiniami i pnij się do góry, powodzonka :sdrink

Odpowiedz
Cytat
garimton
PokerStrategist

Gratulacje ale myśle że założenie bloga i tam opisywanie swoich sukcesów będzię lepszym pomysłem. No offence ale 49 miejsce czy 11 we freerollach to słaby powód do chwalenia się w tym dziale.

Odpowiedz
Cytat
wsngwo6
Poker Player

:fdrink

Odpowiedz
Cytat
Chmielu89
PokerStrategist

Napisane przez chada1989

Napisane przez 6th

nie no masakra, gościu zaczyna grać w poksa ma jakieś pierwsze malutkie sukcesiki i od razu trzeba go zrównać z podłogą swoją błyskotliwą uszczypliwością...

# debretin - nie zrażaj się podobnymi opiniami i pnij się do góry, powodzonka :sdrink

+1
xD

Odpowiedz
Cytat
6th
6th
PokerStrategist

Napisane przez chada1989

Napisane przez 6th

+2 xD

Słuchaj lepiej dalej pseudo rapera ze skarpetkami pod kolana zioom

Odpowiedz
Cytat
David1992pl
PokerStrategist

Gratulacje debretin :sdrink
Nie zrazaj sie takimi docinkami:) Tu wielu jest takich którzy zrownaja Cie z blotem:)
Pierwsze sukcesy nie sa zle a tak w ogole to od czegos trzeba zaczac.polecam zalozenie bloga i tam opisywanie swoich poczynan pokerowych:)
Pozdrawiam i jeszcze raz Gratuluje :nh

Odpowiedz
Cytat
olczykandre
PokerStrategist

możesz przecież równie dobrze założyć blogai tak wrzucać shipy i różne luźne przemyślenia :sdrink

pozdro & GL

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

Gratulacje :fdrink

Odpowiedz
Cytat