Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] oO

16 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
894 Wyświetlenia

.................

15 odpowiedzi

Jesli cie to pocieszy to ja dla kumpla rozwiazalem Quiz chociaz mowielem mu, zeby sobie przeczytal bo wyjdize na tym 100 razy lepiej, ale sie uparl to juz mu go rozwiazalem i wiesz co? Przewalil wszystko, cale 50$ w PIERWSZYM rozdaniu!!!!! I mowie serio, nie sciemniam, nie w drugium, nie w trzecim, ale w PIERWSZYM rozdaniu, rozumiesz to?! Ale nie ma sie co dizwic skoro zielonego pojecia o pokerze nie mial i nie ma....

7zajac7

Na jakich stawkach grałeś, że aż połowę BR w jeden dzień straciłeś?

7zajac7

maguire7 napisał
Jesli cie to pocieszy to ja dla kumpla rozwiazalem Quiz

Ja bym się na Twoim miejscu nie przyznawał:)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Uhh 50$ w jednym rozdaniu to musialo zabolec... :|

Grałem na najniższych dostepnych dla limit holdem.... ale potem przenioslem sie na no-limit...

wiem ze to dziwne... no ale cóż dostałem jedną szanse... kolejnej nie bedzie. Za wlasna glupote sie placi..

Nie musisz wpłacać 50$, jak Cie nie stać. Po wyzerowaniu kapitału początkowego, wpłaciłem na everesta 6$ i od tego zacząłem budować bankroll trzymając się strategii. :) W tej chwili mam już rolla pozwalającego grać normalne NL10 BSS. Dla biednego studenta wydanie 20 zł to nie jest jakaś wielka kwota (minimalna wpłata na evereście 5$), więcej wydajesz na piwo jednego wieczoru w barze. :)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Może i racja... tyle ze teraz to ja juz stracilem cala swoja ze tak powiem "pokerowa" pewnosc siebie... Tyle razy przegrywalem z rekami ktore powinny zapewnic mi wygrana... I do tego sam fakt ze przegralem 50$ w dwa dni.. A bez pewnosci siebie i swoich kart ze nie mam czego szukac przy stolikach...

profes1988

o czym TY wogle mowisz? tyle razy przegrywales? a ile TY rąk rozegrales w te pare dni;p 200? 400? ;p spoko majonez nazbieraj sobie poare groszy wejdz na nl2 i pograj naucz sie spokojnie grac i to co czytasz czyli np tilt to dziala uwirz mi ludzie grajacy troche dluzej tez to wiedz kazdy to mial i ma wiec spokojnie przelam sie i pewnosc Twoja wlasnie sie wyrabia od nl2 po nl200 na ktorym mozesz smigac za 3 miesiace jak sie wezmiesz na siebie;)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

No tak.. grałem całe 2 dni.. 10 h dziennie bodajze... dalem sie wciagnac.

Wiesz do gry na NL2 bede potrzebowal troche wiecej niz pare groszy, a ja nie chce wkladac w to zadnej swojej kasy bo to poprostu przegram.

Qsypal

7zajac7 napisał

maguire7 napisał
Jesli cie to pocieszy to ja dla kumpla rozwiazalem Quiz

Ja bym się na Twoim miejscu nie przyznawał:)

Też tak myślę ;)

REGULAMIN

4. Wykluczenie użytkownika
PokerStrategy jest uprawniony do wykluczenia użytkowników z używania Strony poprzez anulowanie rejestracji i zablokowanie powtórnej rejestracji. [...] Wykluczenie może nastąpić również wtedy, jeśli użytkownik udostępnił osobom trzecim odpowiedzi na pytania quizu...

Co do autora tematu. Jesteśmy ludźmi dorosłymi, każdy swój rozum ma. Skoro ktoś wie lepiej co robić to niech potem nie płacze, że wszystko stracił...

A1varo

Hej, nie tylko PS daje kasę za free :)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Ja nie płacze... zalozylem temat po to zeby Ci ktorzy zaczynaja gre o prawdziwe pieniadze nie popelnili mojego bledu.

Wiecej sie nie unos...

Tyle ode mnie.

Tylko ze ja to ym odradzal everesta, nie luie tego pokerrooma. Dalo mi takie warunki na potwierdzenie mojej tozsamosci, ze normalnie nie jestem w stanie ich spelnic. Chociazby dlatego, ze wplacalem eKarta, która jest przezroczysta oraz nie dostaje wyciagow miesiecznych z karty kredytowe, bo mam eKarte.

Sory najmocniej za tą pomoc dla kolegi, czytałem regulamin, ale widac przeoczyłem jeden punkt, nie usuwajcie mi konta, to sie wiecej nie powtorzy, obiecuje :-) Zreszta jak mi powiedzial kumpel poznije ze przegral cale 50$ w jednym rozdaniu to az mi sie szkoda tej kasy zrobilo i powiedzialme sobie, ze juz nigdy nikomu nie pomoge w quizie. I slowa danego dotrzymam :-)

TheNaturat

IMO rozwiązywania quizu za kogoś nie można nazwać udostępnianiem. Nie mamy gotowego zestawu odpowiedzi na pytania które ktoś wylosuje, więc nie możemy ich udostępnić...

maguire7 napisał
Sory najmocniej za tą pomoc dla kolegi, czytałem regulamin, ale widac przeoczyłem jeden punkt, nie usuwajcie mi konta, to sie wiecej nie powtorzy, obiecuje :) Zreszta jak mi powiedzial kumpel poznije ze przegral cale 50$ w jednym rozdaniu to az mi sie szkoda tej kasy zrobilo i powiedzialme sobie, ze juz nigdy nikomu nie pomoge w quizie. I slowa danego dotrzymam :)

Idź synu w pokoju i nie grzesz więcej, bo gniew bogów pokera srogim być potrafi i zaprawdę powiadam Ci, przyjdzie dzień gdy swego seta asów naprzeciw karety dwójek ujrzysz :O