Chcialbym w najblizszym czasie przeniesc sie na siec ongame. Nie wiem tylko jaki wybrac room. Moze ktos mi poleci gdzie sa najlepsze bonusy, najprzyjazniejszy soft itd itp. Z gory dzieki
imo ongame to słaba sieć , gram obecnie na roomie Red Kings Poker tylko po to zeby ugrac sobie licencje na PT3.Gram tam z miesiąc ale takich rzeczy jakie tam sie dzieją to nigdzie nie widziałem.Soft lipa straszna,a punkty lecą gorzej niz krew z nosa gram nl 10-20 fr ale czesciej nl 4 bo tam stołow innych czesto nie ma ;]
jak ongame to chyba tylko bwin ale nie wiem jak tam teraz jest.
Witaj.
Jeśli chodzi o ongame to nie ma znaczenia, czy wybierzesz EuroPoker czy też betfair, bo oba roomy mają podobną ofertę. Co zaś się tyczy to jest on taki sam dla każdego roomu ongame (soft w tej samej sieci jest zawsze taki sam).
Pozdrawiam.
Czytalem gdzies ze na europoker nie ma kolejek. Tyczy sie to wszystkich roomow z tej sieci?
Zapytam przy okazji czy ktos moze poleca jakis room z innej sieci gdzie moze jest wiecej fishy niz na ongame?
brak kolejki to wbrew pozorom wielki +
pozwala na lepszy table selecting, bo mozna dostac sie na swietny stolik, a na np. iPoker kolejka do takiego stolu jest 20 osob i potem nie ma szans na zlapanie rybek bo beda juz ograbione
teraz stolow jest od groma, na nl10 w szczycie jest z 30 stolikow na nl4 tak samo, na nl20 z 15-20
gorzej z softem, czasami 12 stolow potrafi zwiesic program no i zzera strasznie duzo zasobow :/
przede wszystkim ogromna ilosc fishy, punkty moga leciec powoli, ale winrate jest zdecydowanie wyzszy niz z szybszym bonusem na innych roomach
I jeszcze zapomnialem spytac jak wyglada tam sprawa z shortami? Obecnie gram na P* i odzwyczailem sie od gryz nimi