caly roll zamrozony na FTP :X juz sie pogodzilem ze strata tych pieniedzy , aj ka sie uda to milo sie zaskoczyc .
Uploaded with ImageShack.us
pozdrowka
caly roll zamrozony na FTP :X juz sie pogodzilem ze strata tych pieniedzy , aj ka sie uda to milo sie zaskoczyc .
Uploaded with ImageShack.us
pozdrowka
juz bylo 35 BI po reszcie turkow i cashu
tak ze IZI , one TIME. Pozatym ciezko sie przestawic jak wczesniej sie gralo turki 5-26 $ , a teraz nagle po utracie rolla naa FTP przejsc na 0.10-1.5$
w kazdym badz razie od wtorku 1550$
Pozatym ciezko sie przestawic jak wczesniej sie gralo turki 5-26 $ , a teraz nagle po utracie rolla naa FTP przejsc na 0.10-1.5$
No pewnie, lepiej grac 11rebuy przy rollu 350 niż zniżać się do bankroll buildingu.
Napisane przez Kiersno
Pozatym ciezko sie przestawic jak wczesniej sie gralo turki 5-26 $ , a teraz nagle po utracie rolla naa FTP przejsc na 0.10-1.5$
No pewnie, lepiej grac 11rebuy przy rollu 350 niż zniżać się do bankroll buildingu.
![]()
Kiersno jestem fanem wszystkich Twoich wypowiedzi na tym forum ( calych 666x)a najbardziej tych gdzie uzywasz "
, wiec bardzo sie ciesze ze udzieliles sie tez w tym watku
co do BM - masz oczywiscie racje - aczkolwiek ja do tych 100$ podszedlem sobie bardzo lajtowo , pozatym widywalem po akcji FTP shoty na NL50 i NL100 z 5-10BI (dzieki FIrst AId) graczy z superblogow - ktorzy rowniez lajtowo sobie potraktowali ten bonusik od PS a przeciez mogli zaczac od NL5-->20 i jakos tam nie widzialem Twoich facepalmow.
Wspaniala inicjatywa od Pokerstrategy ♠_thumbsup:
Kiersno - no offence rly
PS. zapraszam do facepalmowania mojego BRM
Nie zawsze trzeba naśladować złe przykłady, jeśli chodzi o przestrzeganie BRM.
Mimo wszystko gratuluję ♠_thumbsup:
Wg mnie to nie koniecznie sa zle przyklady , poniewaz wiem ze te osoby zarowno jak i ja maja jakas rezerwe - gdzies w plnach z poker tylko poprostu nie chca tego ruszac . A z drugiej strony moze byc tak ze nie maja zamiaru wplacac kasy na takowy room.
A skoro PS nas wspomaga - to czemu tego nie wykorzystac;-)
Napewno nikogo nie potepiam i nie biore z nikogo przykladu.
Wiem bardzo dobrze na czym polega BRM , sam stosuje w normalnych warunkach konserwatywny...
A tak w ogole to mial byc moj "maly sukcesik" - a zrobil sie wyklad od BRM.
Rzadko wchodzę na superblogi i nie wiem o jakich "graczy z superblogów" ci chodzi. Wiem jednak, że jesli regulars ma podejscie "kasa z ftp jest stracona, zostało mi xxx $" to nie wbija na swoje normalne stawki zeby sobie pogamblować na 5BI tylko szuka backera bądź zaczyna odrabiać od takich stawek na jakie go stać. Dla Ciebie, jak sam napisałes, kasa którą masz obecnie na WH to jest cały roll i tak to traktujesz.Sytuacja wyglądałaby zupełnie inaczej gdybys traktował swój BR jako FTP$+WH$ i na tej podstawie wyznaczał sobie BRM. Dlatego sposób w jaki selekcjonujesz turniej i twoje podejscie jest dla mnie super retarded i nie dziw się, że nie będę cię za to oklaskiwał, jak też nie przyklasnę nikomu kto bawi się pieniędzmi. Pozdro, zmądrzej.
Edit: wczesniej napisałes że nie masz rezerwy i że te pieniądze przepadły, teraz piszesz że tą rezerwę masz. To jak to jest?
gratuluje mi tez pomogła FIRST AID
Nie pozostaje dodać że tak samo jak mi PS dało ci nową szanse
Ps. Nie przejmuj się dogadywaczami :0
Pozdrawiam
Napisane przez Kiersno
Edit: wczesniej napisałes że nie masz rezerwy i że te pieniądze przepadły, teraz piszesz że tą rezerwę masz. To jak to jest?
No bo urwał i rezerwa już jest