Przejdź do forum
Nowy challange Boku

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Nowy challange Boku

76 Posty
48 Użytkownicy
0 Reakcje
8,638 Wyświetlenia
mazaq
PokerStrategist

July 15th Boku87 will start challenge #2, turning $5 into $100,000 within 1 year playing on PokerStars. He claims that he can do it in a few months starting the challenge as Supernova VIP. 0 FPPs $5 Cash FPPs earned may be used to play satellites or purchase bonuses. He will post an update on his progress twice a week. If needed, he will be playing freerolls to get back into action. Scotty PokerStars VIP Team

GL.

Może korzystać z przywilejów SuperNovy.

75 odpowiedzi
RockyRaccoon
BlackMember

Ponoć jest busto, ugrywa playmoney żeby je sprzedać i zacząć grać na $$. True story.

Urbi23
Oldschool Grinder

Potwierdzam :)

Widziałem go dzisiaj na 4 stolikach 100/200 PlayMoney i kilku turniejach za 0.10$ :f_thumbsup:

kNoq001
PokerStrategist

ten koles jest chory xD w pozytywnym tego slowa znaczeniu, i tak jak pisalo juz pare osob, najtrudniej bedzie do tych 100$ dobic, dalej juz z gorki ;]

No początek jest rewelacyjny :)

Inna sprawa że w cytowanej wypowiedzi widzę "Scotty PokerStars VIP Team"
A platforma chyba nie wspiera sprzedaży Play Money. A trzeba osoby mocno opóźnionej aby nie wiedzieć po co siedzi na tych stołach na play money.

Sprzedaż Play Money mimo że nie wiem jak się odbywa to trudno być nie może, oddaje te chipsy w grze komuś, a sam dostaje transfer real money. Problem jest taki, że to co za challenge jak transfery są dozwolone :S Może od razu sobie przeleje sam 100 000 i problem z głowy.

Troche to dziwne zeby boku sie splukal,ale kto go tam wie.

A takie drugie wyzwanie fajne,tylko ciekawe kto ma na tyle cierpliwosci i zaparcia zeby to sledzic przez rok.Bedzie tak jak z Kid pokerem na poczatku fajnie a teraz ani widu ani slychu.Rozumiem taki chalange przez 2 tygodnie ale przez rok??.Faktycznie musial sie splukac _o:

kNoq001
PokerStrategist

chyba znudzila sie mu gra na playmoney ;p

Aimboy
PokerStrategist

Urbi23 napisał

Widziałem go dzisiaj na 4 stolikach 100/200 PlayMoney i kilku turniejach za 0.10$ :f_thumbsup:

No to ładnie sobie pogrywasz :)

mazaq Autor wątku
mazaq
PokerStrategist

Czy to oznacza, że tam grał ? :)

No wlasnie gra jakies 30 sng.Najlepsze ze najpierw robi push z AQ a za chwile tylko limp z Ak.dziwne

Urbi23
Oldschool Grinder

Aimboy napisał

Urbi23 napisał

No to ładnie sobie pogrywasz :)

Nie ma lekko, jakoś na życie trzeba zarabiać :f_cool:

No proszę, boku już przerzucił się na bagatela 56 turniejów naraz

mazaq Autor wątku
mazaq
PokerStrategist

Kim jest Urbi23 :O
Pierwsze widze :D

Petros86
Oldschool Grinder

mazaq napisał
Kim jest Urbi23 :O
Pierwsze widze :D

Ja też
?(

budzior
Oldschool Grinder

Gratulacje Urbi:)

A ten caly Boku to smiechowy koles.

mtk87
PokerStrategist

witam mam pyt...to jak w końcu jest z tym play money można je sprzedawać wymieniać na prawdziwe $$$? jeżeli tak to w jaki sposób z góry dziękuje

VictorM
Oldschool Grinder

Ale skąd wiadomo, że boku się spłukał? Może po prostu wybrał kasę. Wie ktoś może co on właściwie będzie miał z tego challengu? Poprzednio przyjmował zakłady, a teraz?

BloodyB
Oldschool Grinder

mysle ze ma jakis kontrakt z P* skoro moze kozystac z przywilejow SN odrazu, w koncu dobra reklame im robi ;)

tmfinger
Elite Grinder

w tej chwili ma już 81% ROI, >+20$, 205 sng rozegranych

bMh
bMh
Oldschool Grinder

VictorM ponoc jesli mu sie uda to dostanie spory zwrot rake

thefoe
Oldschool Grinder

pierwsza proba nieudana.... reloadowal sie i teraz juz ma ponad 100$, czyli teraz juz z gorki, choc niektorzy na 2+2 uwazaja ze boku przegral chalenge i nie powinien byl sie reloadowac... ale przeciez tym razem z nikim sie nie zakladal, wiec i zasady sa malo istotne...