Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Nowa sieć

12 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
679 Wyświetlenia

Przeglądając dziś PokerScouta znalazłem nową sieć wygląda zachęcająco o tej godzinie ponad 2000 graczy nie jest jakimś złym wynikiem . Może PS się zainteresuje i będzie nowy partner który doda trochę świeżości :D . Sieć jest na 14 miejscu na Pokerscoucie

Dodam Fotkę

Odpowiedz
Cytat
11 odpowiedzi
Edziorrr

Oj, chyba takich informacji nie wolno zamieszczać :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
RubinPlayer

Dobra, jakby co to mnie tu nie było :pokerface:
A swoją drogą to avatary wymiataja :D
Pozdro. :fdrink

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Witaj Molibden12,

Dziękuję za propozycję nowego poker roomu.

Chciałbym Ciebie poinformować, że decyzje dotyczące nawiązania współpracy z danym poker roomem są podejmowane przez odpowiednich pracowników PokerStrategy.com. Znają oni bardzo dobrze pokerowy rynek i na pewno sprawdzali wspomniany przez Ciebie poker room oraz całą sieć.

Jednak ilość osób na danej platformie nie jest jedynym argumentem, przemawiającym za nawiązaniem współpracy. Jeśli jakiś poker room okaże się dobrym kandydatem na partnera PokerStrategy.com to taka współpraca zostanie nawiązana.

Równie ciekawe, a może nawet lepsze avatary można znaleźć na nowym Unibet Poker _wink:

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez Edziorrr
Oj, chyba takich informacji nie wolno zamieszczać :pokerface:

Żadnej reklamy nie robię nic z tego nie mam :D Założyłem temat żeby ktoś z góry się odezwał xD . Chyba że chcesz mieć kolejny skin z ipokera :challenge . Nic do tej sieci nie mam tylko ileż można .

P.s Konta nie zakładałem bo pewnie jak założe to staną sie waszym partnerem xD . Dobrze że można popatrzec na stoliki jako obserwator :D

Odpowiedz
Cytat
thefoe

a jak ten sofcik? Natywny jak P* czy kolejny syf pod javą gdzie lobby to okienko Internet Explorera jak w ipoker?

Odpowiedz
Cytat
Edziorrr

P.s Konta nie zakładałem bo pewnie jak założe to staną sie waszym partnerem xD

Nigdy się nie staną bo ta sieć to totalny krzak :D Bez pewnego "dojścia" ja bym tam nie wpłacił ani centa.

Ps. Choć w sumie jak dalej współpracują z bankrutem nie wypłacającym środków jak cake to wszystko jest możliwe :yaoming :

Odpowiedz
Cytat
kozikoa

wypłacającym, wypłacającym - tylko trzeba "trochę" poczekać (ostatnio 3 miechy),
a screen jest z fajnego softu amerykańskiego :) wada - od wypłat pobierają prowizje ?!? (% całkiem sporą)

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez kozikoa
od wypłat pobierają prowizje ?!? (% całkiem sporą)

Ile konkretnie?

Odpowiedz
Cytat
kozikoa

mają jakieś widełki - wypłaciłem na próbę 200e to pobrali 11e prowizji

Odpowiedz
Cytat

Przewalutowanie EUR/USD czy bez? Napisz przy okazji po jakim czasie doszła wypłata.

Odpowiedz
Cytat
Edziorrr

Panowie pisałem to już napiszę jeszcze raz: ja bym uważał. Powiedzmy, że troszkę orientuje się w temacie i nie polecał bym bez wiarogodnego deala wpłacania jakichkolwiek pieniędzy na krzaki. Gdy będziecie wygrywali pieniądze to po prostu zamkną wam konto i będziecie mieli dużo szczęścia jeśli odzyskacie pieniądze.

Odpowiedz
Cytat