Przejdź do forum
Notki o graczach

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Notki o graczach

7 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
794 Wyświetlenia
Janosikgdy

Witam.
Notki notkami, ciekaw jestem co notujecie o graczach, jakie informację dają wam najwięcej i jak to zapisać aby na rzut oka kumać jak gracz gra.
Ciekaw jestem także po ilu zagraniach graczowi określoną notkę dajecie.

PRzyznam się szczerze, że nie korzystałem z tej formy informacji wcześniej, próbuję się przekonać i eksperymentuje.
na początku wstawiałęm tylko tekst "fish" jesli typ na mojego all in odpowiadał mając 27 czy coś w tym stylu PF.
W tej chwili eksperymentuje i po kilku rozdaniach wstawiam jak zagrywa (np. ALL in AK Pf, albo call 3$ NL20 78)
Ciekaw jestem jaki wy macie optymalny schemat.

6 odpowiedzi

no ja jakies poltora tyg temu gralam sng i patrze mam notatki na 2 ludzi... ale chyba utworzylam je w mocnym zdenerwowaniu bo przy jednym bylo "debil" a przy drugim "idiota" :) :)

MoroP

No to bardzo wymowne notatki :)

ja na titanie robilem notki typu: debil, donk, jeleń, mega k*** pipa

ale malo mi to mowilo pozniej poza tym ze mogą miec kazdą kartę ktorej sobie niewyobrazamy.

na starsach teraz robie notki raczej w stylu podbija draw'y, slowplay'uje z ukladamy wyzszymi niz set itp.

MoroP

Polecam dodawanie na początku notatki stawek z jakich pochodzą notatki. Później w miarę wyższych stawek, poziom zawodników może rosnąć i notatka może okazać się nieaktualna :)

Castro080

Dokładnie tak jak MoroP pisze przy każdej notce dopisuje NL20,NL30.
A co do tego co wypisuje to chyba tylko przy jednym napisałem kompletny idiota ;)
Jak dla mnie najlepsze notki to takie typu miniraise z KK lub AA z UTG. Gdy takie coś widze od tego gracza to przeważnie fold preflop no chyba że jakiś pocket na łapie, to przy secie sie ładnie wypłaci =)

Janosikgdy Autor wątku
Janosikgdy

dobry pomysł z zapisywaniem na jakiej stawce gracz.
Ciekaw jestem też co ile zmieniacie notkę o danym graczu?