Udało się sklepać nl50 SH w zaledwie 8k rąk. Mam nadzieję, że nl100 będzie równie prosty. Podsumowanie wzrostu portfela:

Udało się sklepać nl50 SH w zaledwie 8k rąk. Mam nadzieję, że nl100 będzie równie prosty. Podsumowanie wzrostu portfela:

8k rak to nie jest zadna probka, uwierz ze przy 100k rak winrate spadnie ponizej 20BB
Ladny rush
Obys tylko korekty nie doznal po wejsciu na wyzszy limit
btw. miales w ogole jakies bad beaty / coolery?
niezle, ale mimo wszystko, na twoim miejscu przystopowalbym na tym NL50, wyplacil troche, i jeszcze troche posiedzial na tym limice
tak zeby jeszcze 20-30k handow ugrac
Napisane przez TehGamer
niezle, ale mimo wszystko, na twoim miejscu przystopowalbym na tym NL50, wyplacil troche, i jeszcze troche posiedzial na tym limice
tak zeby jeszcze 20-30k handow ugrac
Napisane przez Fafarafa
Ladny rush![]()
Obys tylko korekty nie doznal po wejsciu na wyzszy limit
btw. miales w ogole jakies bad beaty / coolery?
![]()
Miałem bad beaty i coolery. Chyba na każdej sesji co najmniej raz przegrałem All-ina. Miałem nawet jedną sesję w plecy 2,5 BI.
Moje staty to:

Ja jestem na razie bardzo zadowolony ze słonika. Pytanie fundamentalne jest takie, czy mogę bazę danych ze słonia przenieść do jakiegoś innego programu, czy musiałbym startować na łyso.
Napisane przez mik1984
Ja jestem na razie bardzo zadowolony ze słonika. Pytanie fundamentalne jest takie, czy mogę bazę danych ze słonia przenieść do jakiegoś innego programu, czy musiałbym startować na łyso.
Możesz przenieść do PT3 przynajmniej.
Miałem nawet jedną sesję w plecy 2,5 BI.
Ja miałem sesję na -9 BI w nie całe 2k rozdań
mogę nawet wkelić rozdania jakby ktoś twierdził że głównie przez złą gre:P jakies drobne błędy pewnie sie wkradły
No nie, najgorsze co kiedykolwiek miałem to 5BI w 1 sesję. Ale powiem ci, że musiałeś popełnić błędy, że straciłeś 9BI. To się tak wydaje, ale jak porządnie przeanalizowałbyś sesję, to na pewno byś znalazł w kluczowych przegranych rozdaniach jakieś leaki, których nie jesteś świadomy, że są leakami i uważasz za poprawną grę. Nie zawsze to, co jesteś święcie przekonany, że jest poprawną grą, naprawdę ją jest. A na pewno te 15 zestakowań AI, które musiałeś przegrać nie pochodziły wszystkie z oczywistych bad beatów czy coolerów. Co najmniej połowa z nich musi zawierać linię gry która w danym rozdaniu nie wypaliła i na pewno w co najmniej jednym, ale pewnie w dwóch lub trzech można było tej linii uniknąć. Nie można mieć podejścia minimalistycznego zadowalając się, że zagrałeś "poprawnie". "Poprawnie" to za mało, czasem mogłeś zagrać lepiej niż "poprawnie". Możesz wkleić kluczowe rozdania z przegranej sesji z pominięciem totalnie oczywistych coolerów i bad beatów i będzie można zobaczyć czy linia którą wybrałeś była rzeczywiście najlepszą z możliwych.
Slyszysz Markoz (specjalnie tak pisze ♠_p:) jestes fiszem ♠_pleased:
mik1984: Pograsz troche wiecej to zobaczysz ze wachania 5BI sie zdarzaja baaaaaardzo czesto
Biały nosorożec to to nie jest, ale jest to prawie zawsze związane z jakimiś uchybieniami w grze. No nie mów, że 10 razy w ciągu jednej sesji trafiłeś z KK na AA.