Przejdź do forum
Nit na NL10

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Nit na NL10

4 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
739 Wyświetlenia

Co o tym myślicie? Nie mówię o standardowym SSS, tylko coś w stylu 5/5. JJ+, AK & TT, AQ od środkowej. Spróbowałem dzisiaj 1,5h sesję 24 stoliki, żadnego Table Selection, pierwsze lepsze stoły. Wynik raczej nieistotny(dostałem ~ 3 bad beaty - standard jak na dłuższą sesje), zresztą 1,5k rozdań to prawie nic. Na wykresie widać wyraźnie jak blindy mnie zjadają.

Czy mimo to jest możliwość utrzymania winrate 5bb/100(przy MT to i tak sporo). Próbował ktoś?

Wiem, że na pewno wyciągnąłbym więcej standardowym SSS(8/8), jednak zawężenie zakresu daje mi możliwość, grania większej ilości stolików fast i lepszą koncentracje.

3 odpowiedzi
bMh
bMh
Oldschool Grinder

Graj standardowe SSS a jak sobie nie radzisz ze stolami to po prostu zmniejsz ich ilosc.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

bMh, zdaje sobie sprawę, że grając ABC SSS, będę miał większy zarobek/100, ale nie większy zarobek/godzinę. Zresztą gdy mam odpalone 24 stoły, nie nudzę się i jestem maksymalnie skoncentrowany.

bMh
bMh
Oldschool Grinder

mysle ze mimo wszystko na poczatku nie liczy sie $/h czy tez bb/100. Jezeli bedziesz gral dobrze to i tak zadowalajace wyniki przyjda z czasem. Z reszta u nas masz pelne zaplecze dotyczace SSS.

Z drugiej strony jednak zawezanie zakresu nie jest zle, skoro czujesz ze tak Ci sie lepiej gra.