Przejdź do forum
nietypowa sprawa, a...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] nietypowa sprawa, a raczej prosba

25 Posty
12 Użytkownicy
0 Reakcje
1,868 Wyświetlenia

Witam. ostatnio chcialem podbudowac bankrol na poleconych. zostal mi ostatni wiec namowilem kumpla z osiedla ktory kiedys gral na wycieczkach itd, ogolnie znal zasady i troche ogarnial, ale nie mial pojecia o taktyce. podalem mu oczywisice na tacy sss i zabronilem wychodzic na wysokie limit, mimo to chyba poker nie jest dla niego i za przperoszeniem wjebal wszystko zanim zdazyl ugrac 15 punktow dla mojego bonusa:< na tyle pechowo to zrobil ze ugral 28 tych punktow na poker stars co daje 14 poker strategy points. z tym wysuwam swoja prosbe, czy jakis mily osobnik z forum moglby wyslac na jego konto zeby dogral 1 punkt te 2$. moge obiecac ze zwroce na ps aczkolwiek to nie jest pewne bo zawsze moge stracic to w niewiadomo jaki sposob. mimo to moge obiecac ze na mansion oddam nawet 5$. Wiem, ze to tak brzmi dziwnie, ale przeciez nie chce nikogo okrasc. siedze tu juz troszeczke, ugralem bankroll na nl50, wiec chyba nie pisze tego tematu zeby okrasc kogos na 2$ : ) z gory dziekuje jesli znajdzie sie dobroczynca

24 odpowiedzi
bMh
bMh
Oldschool Grinder

Sam nie mozesz mu przelac? :P

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

ehm. napisalem przeciez, ze ja gram na mansion, wiec raczej ciezko z mansiona na poker stars:<

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

ehm, nie znajdzie sie dobroczynca?:< obiecalem, ze to oddam. kurcze no pewnie dziesiatki z was ma na pokerstars kasiore. nie wymagam od kogos kto gra nl10 bo to moze byc dla niego buy in, ale dla kogos kto gra nl50+ bo ta chwilowa strata 2$ nie zaszkodzi a jak mowilem oddam napewno. to jest wyjatkowa sytuacja, jeszcze raz prosze o pomoc. jak cos to nick kolegi to mati8989. bede bardzo wdzieczny. tylko jesli juz ktos sie zdecyduje pomoc, to prosze napisac tutaj ze wlacil 2$ zeby dwie osoby mi nie przeslaly.

Pomógłbym, ale niestety nie mam konta na Mansionie ani na żadnym Moneybookers itp., więc nie miałbyś jak oddać :(

Jesli nie znajdzie sie nikt inny lub jesli nie potrzebujesz tej kaski `na juz` to wieczorem (20-21) bede w stanie przeslac Ci te 2$

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Tzn no nie jest to "na juz", ale nie bede ukrywal, ze im predzej tym no lepiej: > bo brakuje mi jednej osoby zeby moc wyplacic poleconych. Aha i odrazu mam jeszcze takie pytanko odnosni poleconych. ja kase moge wyplacc tylko za pomoca wielokrotnosci 50$? czy zalozmy jezeli bede mial teraz 55$ (bo nie da sie miec rowno 50$) to czy bede mnogl wyplacic 55$ czy tylko 50? to takie pytanie nie na temat troszke.

takze kuzyni bede bardzo wdzieczny, jesli przeslalbys mi te dwa dolce na konto mati8989. z gory thx

drafu
Oldschool Grinder

zeby wyplacic z TAF musisz miec conajmniej 50 $ wiec jesli masz 55$ to spokojnie mozesz tyle wyplacic

aż 2 dolczyki no wiesz

Suseel
Oldschool Grinder

jak nikogo nie znajdziesz to moge Ci przelac ;)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

no wiesz. to chyba minimum buy in:P chyba, ze jest inna metoda ktorej nie znam? na mansionie tak jest, moze na poker stars tak jest. SUseel no narazie nic nie ma, wiec jesli bys byl na tle mily to bardzo poprosze, tylko napisz tu jak wplacisz zeby ktos nie przelal mi jeszcze. naprawde dzieki za pomoc

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Wiec jak? Jest mozliwosc, ze ktorys z was przesle?:<

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

hmmm:< no dwie osoby pisaly, ze ewentualnie mialo pomoc a wszystko ucichlo:< to jak? moge liczyc na czyjas pomoc?

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

ponawiam prosbe:< kuzyni, suseel jak sprawa wyglada? nadal moge liczyc na ewentualna pomoc?

lechu, ja Ci pomogę. gg 2489271. do 16 jestem, później dopiero wieczorem.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

kolega paffnucy zle przeczytal post i byl pewien, ze chodzi o mansion w takim razie nadal czekam na jakiegos dobroczynce:< naprawde nikt nie pozyczy tych 2$? mysle, ze to nie jest duzo a mi to da 50$. jeszcze raz zwracam sie z prosba.. chodzi o pokerstars

lechu53 napisał
kolega paffnucy zle przeczytal post i byl pewien, ze chodzi o mansion w takim razie nadal czekam na jakiegos dobroczynce:< naprawde nikt nie pozyczy tych 2$? mysle, ze to nie jest duzo a mi to da 50$. jeszcze raz zwracam sie z prosba.. chodzi o pokerstars

no.. sorry :|

Napisz na GG 8035586 - pomogę.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

arekol mi wyslal, juz nie potrzeba.

Meylot
PokerStrategist

Mnie to, co robisz, się wydaje nieuczciwe.