Cześć, jestem długo letnim graczem pokera obecnie grywam na stawkach nl50 na krzakach i jestem wygrywającym graczem( ciężko to sprawdzić, bo na roomach, których gram nie ma huda). Chciałbym się sprawdzić w nauczaniu pokera, czyli szukam ucznia, dwóch może jednego gościa z nl10, nl5,nl25, którego mogłbym uczyć, przekazać swoją wiedzę za darmo
Kto uczy sam poglębia swoją wiedzę, czekam na chętnych.
Napisane przez zarabiamnazycie
Cześć, jestem długo letnim graczem pokera obecnie grywam na stawkach nl50 na krzakach i jestem wygrywającym graczem( ciężko to sprawdzić, bo na roomach, których gram nie ma huda). Chciałbym się sprawdzić w nauczaniu pokera, czyli szukam ucznia, dwóch może jednego gościa z nl10, nl5,nl25, którego mogłbym uczyć, przekazać swoją wiedzę za darmoKto uczy sam poglębia swoją wiedzę, czekam na chętnych.
Ja bym się załapał ,ale ja jestem długo zimowym graczem i nie wiem czy się nadaje?
Luzik, bardziej mi chodzi o pogadanie o grze, wyłapywanie leaków. Ogólnie teraz stoję w miejsu z nauką, a jak bym kogoś uczył to pewnie i sam bym wrócił do paru rzeczy, powtórzył coś, żeby w miarę móc coś wytłumaczyć.
Trochę się osób nazbierało, weźcie dodajcie mnie na skype "zarabiamnazycie" utworzymy jakaś grupe na skype
siema, jesli jest miejsce dla spóźnialskich to tez wbijam. Wysłałem zapro na skypie.
mordo na takich coachingach z przechodzenia microstawek to można tu na forum się utrzymywać (sorry weird - musiałem
)