Przejdź do forum
Najlepszy polski tr...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Najlepszy polski trener Poker Strategy

26 Posty
22 Użytkownicy
0 Reakcje
2,530 Wyświetlenia
Kmieciu090
PokerStrategist

czesc, mozecie powiedziec mi kto jest najlepszym polskim trenerem PS i na jakich limitach gra?

Odpowiedz
Cytat
25 odpowiedzi
thomaPL
Oldschool Grinder

Jacek Gmoch, ale nie znam jego nickname na PStrategy.

a tak na serio to zastanow sie nad sensem swojego pytania i moze wskaz potencjalnym odpowiadajacym kryteria jakie wg Ciebie determinuja "najlepszego", bo chyba sie nad tym nie zastanowiles za bardzo ;)
pozdr.

Odpowiedz
Cytat
whiler
Oldschool Grinder

ładnie tutaj pozamiatałeś Terminatorem

Odpowiedz
Cytat
Kmieciu090 Autor wątku
Kmieciu090
PokerStrategist

najlepszy to taki ktory gra na najwiekszych limitach i wyciaga najwiecej cashu. nie chce poroznic tutaj nikogo albo cos takiego, chce po prostu wiedziec do jakiego poziomu dochodza moi rodacy i dlaczego nie wyzej. mamy jakiegos milionera-pokerzyste w Polsce? czy ktokolwiek dorobil sie przynajmniej miliona na tej gierce? wiesz, po prostu ciekawi mnie dokad mozna dojsc w pokerze. jakie sa granice dla czlowieka z duzym talentem i gdzie ta bariera jest wlasciwie ustawiona. chetnie poznalbym historie takiego czlowieka ktory na standardy naszego kraju prezentuje sie najlepiej.

Odpowiedz
Cytat
babel92
Oldschool Grinder

sky is the limit ;)

Odpowiedz
Cytat
gaijin69
Oldschool Grinder

Napisane przez Kmieciu090
najlepszy to taki ktory gra na najwiekszych limitach i wyciaga najwiecej cashu. nie chce poroznic tutaj nikogo albo cos takiego, chce po prostu wiedziec do jakiego poziomu dochodza moi rodacy i dlaczego nie wyzej. mamy jakiegos milionera-pokerzyste w Polsce? czy ktokolwiek dorobil sie przynajmniej miliona na tej gierce? wiesz, po prostu ciekawi mnie dokad mozna dojsc w pokerze. jakie sa granice dla czlowieka z duzym talentem i gdzie ta bariera jest wlasciwie ustawiona. chetnie poznalbym historie takiego czlowieka ktory na standardy naszego kraju prezentuje sie najlepiej.

Jeśli Twoim kryterium jest wygrywanie kasy/granie wysokich stawek, to jest tylko jedna odpowiedź: gomore. Pytanie tylko czy on jest jeszcze faktycznie trenerem PS (bo jeśli w ogóle jest, to raczej tylko z nazwy).

A ile się dorobił raczej nikt się nie dowie, ale grał już stawki, od których mocno krwawi nos ;)

Jego historii też raczej nie poznasz, bo nie prowadzi bloga/nie udziela się na forum.

Co nie zmienia faktu, że jest zajebisty w tę grę :)

Odpowiedz
Cytat
Orlo007
Oldschool Grinder

Safil był i bedzię najlepszy!! :challenge

Odpowiedz
Cytat
derus
Oldschool Grinder

PS ma takiego jednego wymiatacza. Koleś ma ponad 2kk winnings w samym mtt, ale głównie gra cashe na najwyższcyh stawkach. Siadając z nim do gry nie masz nawet 5% szans na wina. Co więcej podobno jest tak sławny, że brazylijskie modelki ma na zawołanie.

Jego nick to Sapheal, polecam filmiki z jego udziałem gdzie za pomocą prostej matematyki nagle wszystko zmienia swoje odniesienie.

Odpowiedz
Cytat
Edziorrr
PokerStrategist

Trenerem nie wiem bo nie znam wszystkich, natomiast jeśli chodzi o stawki/wyniki to z pewnościa Bocian i gramgrubo.

Odpowiedz
Cytat
bartek3112
PokerStrategist

Napisane przez Kmieciu090
najlepszy to taki ktory gra na najwiekszych limitach i wyciaga najwiecej cashu....

to w koncu o kogo pytasz? gracza, czy trenera

bo w mojej opinii trener poza winrejtem powinien umiec przekazac wiedze

Odpowiedz
Cytat
kapelusznik
Oldschool Grinder

Napisane przez thomaPL
Jacek Gmoch, ale nie znam jego nickname na PStrategy.

Potwierdzam, ostatnio byłem na session review

Odpowiedz
Cytat
preludiumm
PokerStrategist

ja yeti i [Treść wyedytowana]

//wulgaryzmy salyk

Odpowiedz
Cytat
HandOnFire
BlackMember

dla mnie gomore , jesli chodzi o polskiego trenera

Odpowiedz
Cytat
kNoq001
PokerStrategist

Thenaturat/Gomore ale ile zarobili to tego sie na pewno nie dowiesz :)

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez kNoq001
Thenaturat/Gomore ale ile zarobili to tego sie na pewno nie dowiesz :)

ale co to za trenerzy co nie trenujo???

jedynym obedcnie grajacym HS i uczacym jest Bocian :challenge

Odpowiedz
Cytat
kNoq001
PokerStrategist

Thenaturat cos tam krecil chyba ostatnio, no a Gomore to rzeczywiscie obecnie juz sie nie udziela

Odpowiedz
Cytat
kaczuba
Oldschool Grinder

Ze wszystkich trenerów w historii polskiej sekcji (również tych, którzy już obecnie nie trenują) to oczywiście GoMore, a z aktywnych - Bocian.

Odpowiedz
Cytat
Mocnym
Oldschool Grinder

Bąbel obv.

Odpowiedz
Cytat
tematznany
Oldschool Grinder

A Zapolek?

Odpowiedz
Cytat