czesc, mozecie powiedziec mi kto jest najlepszym polskim trenerem PS i na jakich limitach gra?
Jacek Gmoch, ale nie znam jego nickname na PStrategy.
a tak na serio to zastanow sie nad sensem swojego pytania i moze wskaz potencjalnym odpowiadajacym kryteria jakie wg Ciebie determinuja "najlepszego", bo chyba sie nad tym nie zastanowiles za bardzo
pozdr.
najlepszy to taki ktory gra na najwiekszych limitach i wyciaga najwiecej cashu. nie chce poroznic tutaj nikogo albo cos takiego, chce po prostu wiedziec do jakiego poziomu dochodza moi rodacy i dlaczego nie wyzej. mamy jakiegos milionera-pokerzyste w Polsce? czy ktokolwiek dorobil sie przynajmniej miliona na tej gierce? wiesz, po prostu ciekawi mnie dokad mozna dojsc w pokerze. jakie sa granice dla czlowieka z duzym talentem i gdzie ta bariera jest wlasciwie ustawiona. chetnie poznalbym historie takiego czlowieka ktory na standardy naszego kraju prezentuje sie najlepiej.
Napisane przez Kmieciu090
najlepszy to taki ktory gra na najwiekszych limitach i wyciaga najwiecej cashu. nie chce poroznic tutaj nikogo albo cos takiego, chce po prostu wiedziec do jakiego poziomu dochodza moi rodacy i dlaczego nie wyzej. mamy jakiegos milionera-pokerzyste w Polsce? czy ktokolwiek dorobil sie przynajmniej miliona na tej gierce? wiesz, po prostu ciekawi mnie dokad mozna dojsc w pokerze. jakie sa granice dla czlowieka z duzym talentem i gdzie ta bariera jest wlasciwie ustawiona. chetnie poznalbym historie takiego czlowieka ktory na standardy naszego kraju prezentuje sie najlepiej.
Jeśli Twoim kryterium jest wygrywanie kasy/granie wysokich stawek, to jest tylko jedna odpowiedź: gomore. Pytanie tylko czy on jest jeszcze faktycznie trenerem PS (bo jeśli w ogóle jest, to raczej tylko z nazwy).
A ile się dorobił raczej nikt się nie dowie, ale grał już stawki, od których mocno krwawi nos
Jego historii też raczej nie poznasz, bo nie prowadzi bloga/nie udziela się na forum.
Co nie zmienia faktu, że jest zajebisty w tę grę
PS ma takiego jednego wymiatacza. Koleś ma ponad 2kk winnings w samym mtt, ale głównie gra cashe na najwyższcyh stawkach. Siadając z nim do gry nie masz nawet 5% szans na wina. Co więcej podobno jest tak sławny, że brazylijskie modelki ma na zawołanie.
Jego nick to Sapheal, polecam filmiki z jego udziałem gdzie za pomocą prostej matematyki nagle wszystko zmienia swoje odniesienie.
Trenerem nie wiem bo nie znam wszystkich, natomiast jeśli chodzi o stawki/wyniki to z pewnościa Bocian i gramgrubo.
Napisane przez Kmieciu090
najlepszy to taki ktory gra na najwiekszych limitach i wyciaga najwiecej cashu....
to w koncu o kogo pytasz? gracza, czy trenera
bo w mojej opinii trener poza winrejtem powinien umiec przekazac wiedze
Napisane przez thomaPL
Jacek Gmoch, ale nie znam jego nickname na PStrategy.
Potwierdzam, ostatnio byłem na session review

Napisane przez kNoq001
Thenaturat/Gomore ale ile zarobili to tego sie na pewno nie dowiesz![]()
ale co to za trenerzy co nie trenujo???
jedynym obedcnie grajacym HS i uczacym jest Bocian :challenge
Thenaturat cos tam krecil chyba ostatnio, no a Gomore to rzeczywiscie obecnie juz sie nie udziela
Ze wszystkich trenerów w historii polskiej sekcji (również tych, którzy już obecnie nie trenują) to oczywiście GoMore, a z aktywnych - Bocian.