Przejdź do forum
Najlepszy ipoker

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Najlepszy ipoker

6 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
455 Wyświetlenia
sojowyjarz
PokerStrategist

Naczelne pytanie. Skinów jest pierdyliard, a powoli kończy mi się deposit bonus na jednym z nich. Ostatnio lubuje się w jakiś mikro mtt + speed pokery (obie te rzeczy są niewrażliwe na segregację graczy bodajże). Czasami wieczorem przygamblować coś na paru stołach omaha.

Co jest najlepsze jeśli chodzi o promocje, rejkbecki, supporty?

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
Pomarancza
PokerStrategist

Support chyba jest ten sam, ale mogę się mylić. Titan Poker jest spoko, mają fajne promocje, w sumie nie wiem, które z nich są wspólne, a które tylko dla Titana, ale Beginners Table Races pozwala dorzucić od kilku do bodaj $35 tygodniowo za granie rake hand na stołąch beginners, i na pewno tylko na Titanie jest pormocja Titan Treasures, kupa dobrej zabawy. Zwłaszcza jak lubisz przygamblować Omahę, to w tej odmianie zbierasz najwięcej Treasure Coins (czy jakoś tak), które możesz zamienić na skrzynkę. Czasem dostaniesz jakieś gówno w stylu club points, czy koszulkę/czapkę, ale czasem można wylosowac ładną nagrodę pieniężną albo tokken do jakieś fajnego turnieju.

Ale tak ogółem to wszystkie skiny iPoker są biedne, bo świat idzie do przodu, a ich soft stoi w miejscu. Ciągłe disconnecty, psujący się auto re-buy i support, który truje dupę, jak człowiek gra na 12 stolikach i zapraszający do promocji, do których zdążyłem się już optować.

Odpowiedz
Cytat
sojowyjarz Autor wątku
sojowyjarz
PokerStrategist

Nie no, trochę już gram tam tak, że soft ogarniam.

No właśnie muszę się rozstać chyba z Titan Poker :f_cry: . Skrzyneczki są fajne (zaraz dozbieram do tej 100k ;) ), ale brak tego rb z bonusu bardziej zaboli chyba. Dostał ktoś może jakiś reload bonus?

Odpowiedz
Cytat
ultrac
Oldschool Grinder

Hej sojowyjarz,

czy Ci się opłaca zmieniać soft? Ciężko powiedzieć _rolleyes:
Dużo zależy od tego jaki masz obecnie status VIP na TitanPoker (im wyższy status już tam masz - tym większe -EV przy zmianie, wiadomo), jaki rake miesięcznie wyrabiasz, jaki depozyt byś zrobił na inny room.

W ipoker żaden room nie oferuje "czystego" rakebacku (jeśli dobrze zrozumiałem skrót "rb"). Na ipoker Twój rakeback płynie z wszystkich pozostałych promocji.

Jeśli grasz Omahę na microstawkach, to promocja Titan Treasures "robi różnicę", jak to mówią komentatorzy piłkarscy _thumbsup: I powoduje że dla graczy microstawek PLO Titan Poker jest naprawdę przyjaznym miejscem. Część już wyjaśnił Ci Pomarańcza ( :sdrink) a resztę znajdziesz tutaj - ogólnikowe wyliczenie, ale da Ci to jakiś ogląd na cały temat:
Titan Treasures

Poza tym zapisz się do:
Weekend Power Hours
Cash Game Academy
Weekly Cash

Plusem za zmianą roomu jest to że pozostałe roomy również korzystają z "Beginners Tables", i zakładając tam konto możesz znowu grać przez jakiś czas na tych stolikach. Taki na przykład WilliamHill prowadzi również Beginners Race. Poza tym bonusy startowe w pozostałych pokerroomach.
Na Titan Poker reload bonus można uzyskać ale gwarancji nie ma.

Podsumowując
1) rakeback - brak na ipoker
2) bonus - odpowiednik rakebacku w innych sieciach, moim zdaniem te na Titan Poker dla Ciebie będą OK.
3) support - taki sam w całej sieci :) ja sobie chwalę możliwość chatu. Nawet jak czegoś nie wiedzą to przekazują do "technicznych".

Proponuję Ci przejrzeć oferty bonusowe oferowanych przez PokerStrategy.Com pokerroomów w sieci ipoker, zobaczyć czy First Bonus Deposit i ich promocje zrównoważą Ci te trzy promocje od Titana, i w ten sposób podjąć decyzję.

Gdybyś miał jakieś bardziej szczegółowe pytania to pisz _thumbsup:

GL!

Odpowiedz
Cytat
sojowyjarz Autor wątku
sojowyjarz
PokerStrategist

Wow, ale wielki post! Dzięki!

Mam status (a właściwie zaraz będę miał) cooper, ale mnożnik 1,2 to raczej z nóg nie zwala.

Wydaje mi się, że Titan ma oddzielny support, bo to jedyny ipoker (a mam ze 3-4), gdzie sami się dosyć często odzywają i proponują różnie rzeczy.

Ktoś dostał kiedyś reloada na własną prośbę?

edit: i jeszcze jedno ogólne pytanie. Za omahe dostaje się serio więcej tych coinsów? :f_ugly: _smile:

Odpowiedz
Cytat
ultrac
Oldschool Grinder

Napisane przez sojowyjarz
Wow, ale wielki post! Dzięki!

:sdrink

Mam status (a właściwie zaraz będę miał) cooper, ale mnożnik 1,2 to raczej z nóg nie zwala.

_rolleyes: Z jednej strony zawsze coś, z drugiej przelicznik jeszcze nie jest wymarzony.

Wydaje mi się, że Titan ma oddzielny support, bo to jedyny ipoker (a mam ze 3-4), gdzie sami się dosyć często odzywają i proponują różnie rzeczy.

Napisałem "taki sam" a nie "ten sam" _tongue: Chodziło mi o poziom obsługi klienta podobny/taki sam na wszystkich roomach, w przypadku jakichś pytań albo problemów. Ale fakt, wyraziłem się nieprecyzyjnie, można interpretować na dwa sposoby, sorry :sdrink Czy te same osoby są? Nie mam pojęcia!

Ktoś dostał kiedyś reloada na własną prośbę?

Możesz dostać jak zagadasz do supportu i masz w ręku jakieś dobre argumenty. Kiedyś dostałem, i to już dwa razy całkiem sensowny reload bonus _smile:
Ale jak się całkiem niedawno do nich zgłosiłem po kolejny to już trochę marudzili i zaproponowali taki z niepasującym mi przelicznikiem points/$ i bardzo krótkim czasem wyrobienia _wink:
Więc ciężko powiedzieć od czego to zależy.
Wtedy kiedy dostałem te reload bonusy wyrabiałem spory rake, i to było argumentem moim głównym przetargowym. To taki przykład tego czego użyłem.

edit: i jeszcze jedno ogólne pytanie. Za omahe dostaje się serio więcej tych coinsów? :f_ugly: _smile:

Więcej, o tyle że częściej wszystkie mocne układy (typu kareta, kolor) za które dostaje się Titan Coins. W tym linku który Ci podałem ,do wątku Titan Treasures (i w kolejnych postach) znajdziesz też info o dwugodzinnych i dłuższych sesjach na których fajnie się nabija Titan Coins.

GL!

Odpowiedz
Cytat