Przejdź do forum
Najlepsze wiązanaki...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Najlepsze wiązanaki podczas pokera

27 Posty
13 Użytkownicy
0 Reakcje
3,436 Wyświetlenia

Taki nowy pomysł na odreagowanie i potraktowanie z poczuciem humoru waszych dokonań słownych i nie tylko (zniszczenia mienia własnego oraz nie własnego włącznie z wyrywaniem włosów tacie należy również zamieszczać tutaj) podczas jakiego bad beata, nieudanej sesji etc. Przekleństwa wykropkujcie we właściwych miejscach :)

Od razu zaczynam od mojej:

Godzina między 2:00-3:00 w nocy, gram już kilka godzin i nie idzie jak diabli. Najgorzej jednak ma przesrane QQ na mojej ręce, wtapia wszytko w co wejdzie. I gdy QQ właśnie mi padło po raz kolejny nie wytrzymałem i zacząłem na całe gardło bez opamietania:

"Jeb...e dziwki! Pier....e je! Więcej kur.... z nimi nie włażę! Bo kur... zbankrutuje. Je..ny burdel BossMedia"

- żona wstała, reszte sobie wyobraźcie ...

26 odpowiedzi

Ja raczej nie przeklinam. ;) Kiedyś rzuciłem myszką o ścianę, a że myszka ma kabel, to rozwaliłem nie tylko myszkę ale i coś się jeszcze stało z kompem. Najgorsze było jednak to, że sekundę później miałem na jednym stole AA, a na drugim JJ i grać nie mogłem. :D

Pozdrawiam

ja dostalem na ręce JJ, bylem na blindzie i chcialem sobie ustawic monitor na odpowiedniej wysokosci zeby mi sie dobrze patrzylo i wtedy nagle zgasł. zaczalem krecic we wszystkie strony ale nic to nioe dalo. patrzy z tylu kabel wypadł. probuje podpiąc - nie da sie, zablokowal sie miedzy sciana a biurkiem. wchodze pod biurko podpycham i podpinam na gorze. wracam i..... didn't respond in time.... k*********

a raz mi w oknie chata goscie zaczeli sie wyzywac... give me my fn money!!!!.. take yaa !!!

pzdr. :]

ja coprawdy nie mialem podobnych sytuacji ale widzialem smieszna sytuacje na mikrolimicie FL.
gosc nazwijmy go A (nie pamietam nickow) raisnal preflopa a typ B go callnal, na flopie, turnie i river B betowal kazda runde, byc moze jakies raisy byly. Na Showdown A pokazal AJ (mial top pair J) a B pokazal 97o (trafil gutshota na river). A bez nerwow powiedzial:

"O_o? why you didnt cap preflop with 97o?"

macromia
PokerStrategist

Był przyzwyczajony do takich sytuacji xD

SSS NL$25.
A:s A:h
Przeciwnik przede mą wchodzi all-in. Sprawdzam.
Pokazuje mi 3:h 3:c...

Flop A:d K:d 3:s
Turn 7:h
River 3:d

K...a!

Moja rodzinka (i przy okazji pewnie sąsiedzi też) pierwszy raz w życiu usłyszała na własne uszy jak przekląłem. Udało mi się z tym kryć przez 19 lat a tu tak mnie mój ukochany poker zdradził :(

Hehe :D

Pozdrawiam

to zle jak tak was emocjonuje ta gra

A Ciebie nie emocjonuje? :P

Pozdrawiam

no wlasnie nie.. kiedys jak gralem NL5 to mi serce walilo jak pot byl wiekszy niz 4$ hehe ale to dlatego cyba, ze zaczynalem.. :) a teraz na NL25sh i nic...... moze bym czul emocje jakbym gral wyzej, ale zawsze mocno trzymalem sie bankroll management i nie skacze poza poziom swojego rolla.

ale pozdrawiam wszystkich dewastatowor myszek i klawiatur po bad beatach ;)

Ja tak mam jak zmieniam limit. Pamiętam jak pierwszy raz grałem NL400 i w drugim handzie, jeden koleś OLA, drugi call, a ja z setem nie wiedziałem co zrobić. :D Sprawdziłem, serce mi waliło jak szalone i....
... wygrałem! :D Ale nie chcę wiedzieć co by było gdybym przegrał. Musiałbym pewnie kupić nową myszkę... :P

Pozdrawiam

hehe:) gdybym usiadl do NL400 to penwie czulbym te emocje :D

Uwierz mi, na pewno byś poczuł! :D

Pozdrawiam

Noo jak kiedyś było by mi to dane, to nie mogę sobie wyobrazić swojej reakcji po przegraniu pota np 1000$ ?( No po prostu to jakies szaleństwo przegrać na ekranie monitora w ok 60 sec średnią miesieczna pensje w Polsce brutto :D

Nawet nie wiem czy byłbym w stanie wtedy użyc mojego ukochanego słowa czyli "nosz ku*wa!" :D

edit by simoo ;)

btw: Powiedz mi kto zarabia w Polsce 1000$? :P

Pozdrawiam

No proszę Cię Simoo... Napisałem brutto , taka jest średnia zarobków w Polsce wiec wbrew pozora wielu tyle zarabia, a ile dostaja ro reki to osobna historia, aczkolwiek naprawdę duza rzesza ludzi zarabia tyle na reke a nawet więcej - dziaj przy odrobinie checi w Polsce można skrobac sobie całkiem przywoite pieniądze :)

btw. ta cenzura mnie rozczuliła ;)

Original od Azaz3L
btw. ta cenzura mnie rozczuliła ;)

:D :P

Pozdrawiam

No ja dzisiaj ładną "wiązkę" posłałem (dobrze, że nie było nikogo w domu bo wtedy by familia się trochę zdziwiła). A to wszystko przez to, że miałem KK i PP się zawiesił :( Ja nie wiem co się dzieje z tym PP, ale jakoś często mi się zawiesza . A tak to mogłem mieć trochę kaski do przodu. Ech no... ale gra się dalej.

Hehe... Też już kiedyś tak miałem. :D

Pozdrawiam

ubooter
PokerStrategist

"A tak to mogłem mieć trochę kaski do przodu"

Heh, uważaj co mówisz :P

Ja na KK ostatnio blindy tylko zbieram ;)

Dziś jednocześnie na jednym stole KK na drugim AA..oczy mi się zaświeciły w ten sposób -> $_$, i jak to się skończyło? Podbijałem preflop i doprowadziłem do allina, AA poległo z QQ -> set, a KK z....55 -> str8 ;)

Pierwsze co mi przyszło przez głowę, to pewien najstarszy zawód świata ;) ale tylko przez głowę mi przeszedł ;)

Musiałem wyłączyć stoły, włączyć sobie Pink Floydów na uspokojenie i poczytać fora PokerStrategy oraz 2+2 ;)

Jak do wieczora mi przejdzie złość to sobie zagram ;) teraz próbuję "terapie" Mielarza, delektując się Carlsbergiem ;), kto wie, może pokuszę się na jakiś turniej wieczorem :P paliwo do baku w końcu się leje :P