Cześć,
Zawsze podczas grania robiłem równocześnie inne rzeczy typu przeglądanie internetu, analiza starych rąk, czytanie newsów pokerowych - zrobiłem z tego zły nawyk który niedawno porzuciłem, teraz staram się w pełni skupiać na grze. Mam jednak problem z focusem najważniejszej rzeczy na której powinienem się skupić, nie wiem dokładnie co jest najważniejsze. W tej chwili gram na 4 normalnych stołach ponieważ nie jestem w stanie pogodzić akcji gdy dostanę kilka grywalnych rąk na raz przy 6 stołach.
W tej chwili priorytetem i tym na czym najbardziej się skupiam to moja obecna ręka i sposób rozegrania jej w zależności od akcji przeciwników i tym jacy są to przeciwnicy, często dochodzi do sytuacji w której na wszystkich stołach przez jakiś czas dostaje słabe ręce a więc nie muszę skupiać się na ich rozegraniu lecz przenieść focus na coś innego - i teraz najważniejsze pytanie: na co przenosić focus/skupienie w takich sytuacjach? Najczęściej skupiam się na selekcji stołów i przeglądzie który z nich mógłbym ewentualnie zamienić. Oznaczam też graczy kolorami po ich statystykach. Próbowałem też przeglądać zagrania innych ale tyle się tam dzieje, że trudno mi się jest połapać. Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda to u was.
Pozdrawiam,
Patryk