Przejdź do forum
muzyka do grania

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

muzyka do grania

14 Posty
13 Użytkownicy
2 Reakcje
1,008 Wyświetlenia
Kmieciu090

pewnie wielu z was podczas grania slucha jakiejs muzyki. i tu moje pytanie - jaka muzyka dziala na was najlepiej? to pewnie kwestia gustu, ale generalnie wydaje mi sie ze jakas uspokajajaca i pozwalajaca sie skupic. dlatego jezeli macie jakis fajny stuff to wrzucajcie, pozdro

Odpowiedz
Cytat
13 odpowiedzi
mchzstyle

przy tym zawsze żere jak głupie :sdrink

Odpowiedz
Cytat
lebobtartybogramwkarty

prawie 2 godziny muzyczki która leci sobie w tle. Mimo że nie słucham takiej muzyki na co dzień do sesji idealnie mi pasuje.

Odpowiedz
Cytat
grisza1989

Właśnie zależy od gustu i od stanu w jakim jesteś. Jeśli chce się pobudzić to lubię sobie zapuścić coś mocniejszego, natomiast jak jestem zbyt pobudzony i chce się wyczilować po jakichś badbitach to mi akurat najlepiej wchodzi to:

Odpowiedz
Cytat
Strider444

Muzyka musi być taka żeby wejść z nią w trans:D Jak to powiedział kiedyś pan Viktor Bloom

Odpowiedz
Cytat

Apropos transu to ja polecam State of Trance armina van buurena :f_love:

Odpowiedz
Cytat
driver911

Odpowiedz
Cytat
Pomarancza

A ja bardzo różnej słucham w zależności od tego w jakim jestem nastroju. Czasem leci głośno metal/hard rock i czuję przypływ energii, wtedy gram jak automat. Czasem świetnie mi się gra przy balladach jazzowych. Nie wiem jak z muzyką relaksacyjną, uważam, że taka muzyka jest trochę kiczowata, więc nigdy nie próbowałem, ale radzę poeksperymentować i słuchać różnych gatunków. Czasami po serii bad beatów czuję, że muszę wyłączyć muzykę, bo zaczyna mnie irytować, a czasem na odwrót, odpowiednie utwory pozwalają powrócić do A game.

Odpowiedz
Cytat
Strider444

Ja tak najbardziej to lubię O.S.T.Ra:D(zwłaszcza najnowsza płyta) Dobre słuchawki w których czuć bass i wtedy można się wkręcić. Polecam Koss Porta Pro:D

Odpowiedz
Cytat
wsngwo6

Odpowiedz
Cytat
FedericoRivero

Odpowiedz
Cytat
artur2233

I jestem w transie :pokerface:

Odpowiedz
Cytat