Witam wszystkich, dzieki za mile komentarze
Cos o mnie? Na pokera zajawilem sie mniej wiecej dwa lata temu, a grinduje online niecale 1,5 roku. Zaczynalem od FR ale dosc szybko przenioslem sie na SH gdzie jestem do dzis i nie zamierzam wracac. Na codzien gram glownie 50NL/25NL poniewaz aktualnie nie chce pedzic wyzej, tylko zostac na tych limitach i łatac moje luki w grze, zanim pojawie sie z pelnym rollem na 200NL
W pokera uczylem sie grac glownie z zagranicznych for internetowych, filmikow i rozdzialow w ksiazkach. Mysle, ze dla poczatkujacych artykuly z pokerstrategy + sporo wlasnej analizy i przemyslen beda wystarczajace. Oczywiscie zawsze polecam dodatkowo jakas alternatywe typu 2p2 lub serwisy szkoleniowe- CR oraz Stoxpoker zeby moc rzucic okiem na pewne niuanse troche z 'innej strony'. Dodatkowo swietnym narzedziem do analizy jest Equilator. Pokazuje nam statystycznie nasze equity vs. specyficzne zakresy rąk przeciwnikow podczas dowolnego momentu gry.
Jesli chodzi o nagrywanie, bardzo pomoglyby mi Wasze komentarze o filmikach- czy wyjasniac wiecej slownictwa, czy nagrywac mniej/bardziej zaawansowane filmiki, mowic dokladniej o konkretnych sytuacjach czy ogolnych teoriach, ktore mozna w danym momencie zastosowac itp.
Postaram robic sie filmiki lub nawet serie tematyczne o konkretnych zagraniach- cbettowanie, stealowanie, wyciaganie najwiecej value na riverze stosownie do stawek itd.
Pozdrawiam i mam nadzieje, ze przynajminej jakas czesc z Was na filmikach zyska