Przejdź do forum
muckinfella ;?

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] muckinfella ;?

21 Posty
18 Użytkownicy
1 Reakcje
3,154 Wyświetlenia

Jak już pewnie zauważyliście, na naszym forum pojawiła się nowa postać o nicku muckinfella, która ma do tego jeszcze status trenera. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby pojawiła się o tym jakaś informacja, ale owej informacji na stronie PS nie było, więc sprawa jak najbardziej podejrzana. ;> Detektyw kaczuba prowadzi już w tej sprawie śledztwo, ale zanim przedstawi swoje wyniki, chciałbym was poinformować, że to żadna pomyłka. :) muckinfella będzie nagrywał filmiki micro NL SH, czyli NL10, NL25. W tym wątku możecie zadawać pytania naszemu nowemu trenerowi.

Pozdrawiam :)

20 odpowiedzi

Lol nie znasz jego nicka ;x muckinfella!!!

Trenerze jaki limit grasz na codzień i skąd jesteś ? :D

kaczuba
Oldschool Grinder

Jak długo grasz? Czy od początku grałeś NL SH i czy obecnie zajmujesz się tylko tą odmianą? W jaki sposób uczyłeś się grać w pokera?

Janosikgdy
Oldschool Grinder

Czy można liczyć na jakiś filmik z nl10 sh nagrywany na poker stars?
Skąd czerpałeś wiedzę do nlsh10, i czy arty z pokerstratey są w pełni wystarczalne (srebro) do tego limitu, czy lepiej to jeszcze czymś uzupełnić? :)

Siemano :D

szok38
Elite Grinder

Witam!Super, że wzmacniasz sekcję Sh.Filmiki z Nl10 bardzo się przydadzą , mamy tutaj niewątpliwie lukę.Powodzenia , cierpliwości i wytrwałości.Pozdrawiam:)

Siewas
BlackMember

Janosikgdy napisał
Skąd czerpałeś wiedzę do nlsh10, i czy arty z pokerstratey są w pełni wystarczalne (srebro) do tego limitu, czy lepiej to jeszcze czymś uzupełnić? :)

Ja obecnie gram na NL10 SH na P* i nawet srebra nie czytałem :P a po 6k rozdaniach mam 9,5BB/100 :D

hellYeahEnT
Elite Grinder

No to szalejsz z ta iloscia rozdan. Jak bedziesz mial po 60k handach 19bb/100 to wtedy mozesz to uznac za wyczyn.

muckinfella
PokerStrategist

Witam wszystkich, dzieki za mile komentarze ;)

Cos o mnie? Na pokera zajawilem sie mniej wiecej dwa lata temu, a grinduje online niecale 1,5 roku. Zaczynalem od FR ale dosc szybko przenioslem sie na SH gdzie jestem do dzis i nie zamierzam wracac. Na codzien gram glownie 50NL/25NL poniewaz aktualnie nie chce pedzic wyzej, tylko zostac na tych limitach i łatac moje luki w grze, zanim pojawie sie z pelnym rollem na 200NL :)

W pokera uczylem sie grac glownie z zagranicznych for internetowych, filmikow i rozdzialow w ksiazkach. Mysle, ze dla poczatkujacych artykuly z pokerstrategy + sporo wlasnej analizy i przemyslen beda wystarczajace. Oczywiscie zawsze polecam dodatkowo jakas alternatywe typu 2p2 lub serwisy szkoleniowe- CR oraz Stoxpoker zeby moc rzucic okiem na pewne niuanse troche z 'innej strony'. Dodatkowo swietnym narzedziem do analizy jest Equilator. Pokazuje nam statystycznie nasze equity vs. specyficzne zakresy rąk przeciwnikow podczas dowolnego momentu gry.

Jesli chodzi o nagrywanie, bardzo pomoglyby mi Wasze komentarze o filmikach- czy wyjasniac wiecej slownictwa, czy nagrywac mniej/bardziej zaawansowane filmiki, mowic dokladniej o konkretnych sytuacjach czy ogolnych teoriach, ktore mozna w danym momencie zastosowac itp.

Postaram robic sie filmiki lub nawet serie tematyczne o konkretnych zagraniach- cbettowanie, stealowanie, wyciaganie najwiecej value na riverze stosownie do stawek itd.

Pozdrawiam i mam nadzieje, ze przynajminej jakas czesc z Was na filmikach zyska :)

muckinfella
PokerStrategist

Siewas napisał

Janosikgdy napisał

Ja obecnie gram na NL10 SH na P* i nawet srebra nie czytałem :P a po 6k rozdaniach mam 9,5BB/100 :D

Janosik jesli chodzi o PokerStars, postaram sie przelac pare dolarow na ten room i nakrecic 2-3 filmiki. Tam zbudowalem wiekszosc rolla grajac 10/25NL takze mysle, ze moge nawet kojarzyc niektorych regow.

Siewas gratulacje, ale mysle ze zdajesz sobie sprawe ze taka probke niektorzy gracze osiagaja jednego dnia? :)

Super, ktoś taki był potrzebny! Powodzenia kołczu :)

hellYeahEnT
Elite Grinder

muckinfella: Nagraj Profesjonalne filmiki - po prostu. Bez zbednych slow, konkretnie.

ebdul18
Elite Grinder

Witam! I powodzenia :).

rusher88
PokerStrategist

Siemanko gosciu :)
Dobrze Cie widziec w koncu na PS .. ;) Szczegolnie z takim avatarkiem :D - Gratz.

AvritJack
Elite Grinder

Witam, na takie filmiki czekałem długo, choćby dlatego, że gram właśnie na tych malutkich stawkach.

Mam nadzieję, że będziesz wykonywał dalej dobrą robotę z taką pasją jak na pierwszym filmiku. Na pewno spotka to się z dużym zainteresowaniem.

Nie mogę się doczekać Twoich treningów SH na NL10,25. Myślę, że to także spotkałoby się z aprobatą społeczności Poker Strategy.

Pozdrawiam i oby tak dalej!

Tyb3r
PokerStrategist

Pierwszy filmik był bardzo dobry, mam nadzieję, że kolejne będą jeszcze lepsze.

muckinfella
PokerStrategist

Dzieki za wszystkie komentarze :)

Jesli bedziecie mieli pytania odnosnie rąk lub jakies inne sugestie, zamieszczajcie je prosze w tym wątku lub w komentarzach pod filmikiem.

pawel1410
PokerStrategist
Dreadee
Oldschool Grinder

?(

Demiurg12
Elite Grinder

archeolog