17 czy 18 pewnie $ będzie po 3,20
i tak to nie ma znaczenia. Jedyna bezpieczna metoda to wypłacić wszystko w bankomacie
Napisane przez blahblah12
http://fakty.interia.pl/swiat/news-senat-usa-osiagnal-porozumienie-ws-budzetu-i-limitu-zadluzen,nId,1043251jest dobrze
![]()
Drukarnie się rozgrzewają, klawiatury w bankach są polerowane, bo oto nadchodzi kolejna partia drukowania i klepania cyferek w systemach bankowych
Ten film ładnie pokazuje jak to zostanie zrobione:
w forex się pobawcie albo inny gambling
Glante peffki, jak tak wierzycie że pierdyknie to robicie lewar x100 , sprzedajecie $$$ i za tydzień macie tyllleee hajsu. Po co grać w pokera :nh
Hmm jak sadziecie, czy kurs sie zmieni w ktoras strone po glosowaniu czy zostanie mniej wiecej taki jak teraz tj. ~3.087 w najblizszych dniach ?
Napisane przez wincentf
w forex się pobawcie albo inny gambling![]()
Glante peffki, jak tak wierzycie że pierdyknie to robicie lewar x100 , sprzedajecie $$$ i za tydzień macie tyllleee hajsu. Po co grać w pokera :nh
W to się bawi Goldman Sachs i nieźle im to idzie- pewnie dlatego że zawczasu wiedzą co się stanie ;P
Ja jako zwykły człowiek mam zamiar jedynie przewidzieć i ewentualnie zabezpieczyć się przed ich wałkami
Napisane przez Erandiel
Hmm jak sadziecie, czy kurs sie zmieni w ktoras strone po glosowaniu czy zostanie mniej wiecej taki jak teraz tj. ~3.087 w najblizszych dniach ?
Mialem nadzieje, ze po info kurs sie odbije, a tu 3.05.
Napisane przez Certh
Mialem nadzieje, ze po info kurs sie odbije, a tu 3.05.
![]()
Nadzieja matką głupich (też mialem nadzieje), ale srsly to troche lipa i aż szkoda wymieniać kase ale mus to mus...
http://www.wykop.pl/ramka/1749308/chiny-przestaja-gromadzic-dolary/
Co myślicie na ten temat? Może czas zamrozić środki w euro i ewentualnie potem kombinować w zależności od sytuacji $. Teraz trochę się podniósł, ale nadal nie widać żeby coś się zmieniło na lepsze. W stosunku do euro też ciągle idzie w dół.
Zaznaczam, że w tych sprawach jestem laikiem, ale jakieś wnioski po tym artykule można wyciągnąć i coś wspólnie pomyśleć.
Pozdrawiam