Dziendobry mam na imie Aga a to moja wygrana. Pozdrawiam.
No gratuluje.
Moze napisz pare slow, od kiedy grasz i czy to pierwszy taki sukces.
Na Titan poker gram od 10 dni, od kiedy dostalam darmowe 50$. W pierwszym turnieju jaki zagralam 6000$ GP doszlam do finalowego stolika i zajelam cos okolo 6 miejsca wygrywajac 396$. Nastepnym turniejem byl wigilijny 100.000$ GP z wpisowym 50+5, gdzie bez rebuyow i addonow doczlapalam sie do miejsca 37 kasujac 490$. No i wczoraj 5 miejsce ale to juz sami widzicie. No i tak w 10 dni z darmowych 50$ zrobilam 3000$. Mam 23 lata, pokerem interesuje sie od 2 lat, a grajac staram sie zarobic na zycie i utrzymanie moich dwoch wspanialych psow:):)
ps. pytales czy to taka pierwsza wygrana, wiec odpowiadam ze nie, wpadalo podobnie na PP i PS ale to pierwszy tak dobry tydzien ( w ogole pierwszy tydzien) na platformie titan poker.
POZDRAWIAM AGA.
Aga jestem pod ogromnym wrazeniem:) wspanialy wrecz wyczyn
zycze dalszych sukcesow i pieniedzy na psy;p
pozdrawiam i gratuluje:)
No to jak w takim tepie bedzie sie rozwijac Twoj pokerowy talent, czego zycze to bedziemy mieli polska Annette_15.
potroje to szybciej kolego niz ty zdazysz uciulac swoj pierwszy tysiac grajac sss:) lol
POZDRAWIAM
Spoko, jeszcze niczego nie osiągnęłaś.
Znam wiele osób, które też już tak mówiły... A teraz już nie grają w pokera.
Poza tym qqryq ma rację, a ja gram już trochę dłużej w pokera.
Pozdrawiam
Dokładnie, każdy jest na początku taki mądry
Jeśli masz do tego taki talent to Ci się uda, ale jeśli to tylko łut szczęścia, to szybko zlecisz
szanowni koledzy przeciez ja nie zaczynalam grac w pokera od wczoraj i tak jak napisalam nie jest to moja pierwsza wygrana w turnieju. poker stanowi znaczace uzupelnienie mojego kieszonkowego, zawsze mam na imprezy czy wakacje za granica i to tylko z grania. widze ze zwykla zazdrosc przez was przemawiam ale mnie to grzeje bede gralal dalej swoje.
Pozdrawiam i zycze sukcesow na stolikach. AGA
Zazdrość... Słabe masz ready
Ja zazdroszczę gdy ktoś trafi bad beat jackpota na party albo cuś, a nie 2k
Jeśli będziesz sobie teraz grać turnieje 100+9$ to nie będzie tak źle, bankroll już całkiem pokaźny. A tak BTW to czemu grasz w poka tylko rekreacyjnie ? Jesli tak dobrze Ci idzie to może warto się tym poważnie zająć ?
Original od Aga69
widze ze zwykla zazdrosc przez was przemawiam ale mnie to grzeje bede gralal dalej swoje.
A powiedz mi czego ja mam Ci zazdrościć? Tych kilku dolarów, które wygrałaś? Nawet najlepszy gracz przegra kiedyś całą kasę, jeśli nie będzie się trzymać bankrollmanagementu... Ale to nie moja sprawa, rób co chcesz. Talent i umiejętności to nie wszystko...
Pozdrawiam
wow nice
ale lepiej trzymam sie bankrol managmentu mam kumpla ktory podobnie jak ty wygrywal turnieje i zarobil pare k$ wygrywajac pare mtt w pare dni, a pozniej przez brak managmentu probowal wyzszych stawek i tracil 3/4 kasy
pozniej wrocic do turnieji mtt i przyszedl downswing 20 turnieji pod rzad bez kasy
Original od Mimz
wow niceale lepiej trzymam sie bankrol managmentu mam kumpla ktory podobnie jak ty wygrywal turnieje i zarobil pare k$ wygrywajac pare mtt w pare dni, a pozniej przez brak managmentu probowal wyzszych stawek i tracil 3/4 kasy
pozniej wrocic do turnieji mtt i przyszedl downswing 20 turnieji pod rzad bez kasy
![]()
I właśnie o to chodzi...
Pozdrawiam
ok to przepraszam kochani ze w ogole sie odzywalam i wkleilam to ile wygralam na forum, wiecej juz tego nie zrobie obiecuje.
Pozdrawiam i jeszcze raz zycze sukcesow.
Nikt nie płacze z tego powodu, ani się nie denerwuje, że wklejasz sukcesy, ale takie rady zawsze dajemy, to nie jest nic złośliwego z naszej strony...
Aga z nami nie wygrasz
Nas tu jest całe forum, a ty tylko jedna
mimo tego gratuluje sukcesu, jednakze są pewne zasady których trzymac się powinien KAŻDY, ja mialem taki sam problem jak ty z BM, tyle ile ja wpłaciłem na poker to ty moze nie wygrałaś
No i strata ogormnej ilosci kasy uswiadomila mi, ze BM to podstawa, nikt nie jest doskonały i nikt nie będzie w każdym turnieju w miejscach płatnych, nawet najlepszy gracz.
Nie pamiętam kto (ale bardzo znany koles :)) postanowił uzbierać ileś tam kasy od zera, wygrał pare freeroli i mial juz nawet pare tysięcy na koncie, trzymał się BM a i tak wszystko stracił kilka razy!
To jest zawodowiec a i tak przegrywa, uwazasz ze ty nie przegrywasz?
Zresztą nie moja sprawa zyczę dalszych sukcesów,
pozdro
hehe ale ozywiona dyskusja w tym temacie, wymiekam:) lol:)
do lukasz728 to byl chyba Ferguson, ale chyba wszystkiego nie wtopil? gdzies widzialam plik w excelu jak mu idzie, mial pare downsingow ale calej kasy to raczej nie wtopil (nie jestem pewna moze sie myle) zeby znow nie bylo... lol:)