Pewnie większość zna Phila
Kazdy chyba zna tego ciula... Uwielbiam patrzec jak inni wyprowadzaja go z rownowagi. Koles jest zalosny.
Powiem Wam, że ja to jestem spokojny człowiek.. ale tylko do momentu jak się zdenerwuje
Jakby Hellmuth nazywał mnie idiotą to niezależnie od konsekwencji mógłbym się na całym świecie chwalić, że dałem w ryj legendzie pokera.
//EDIT
A jednak ktoś przede mną już to uczynił:
Ja jakoś nie trawię tak "ekspresywnych" graczy jak Phil, Matusow czy np. Khan... Dla mnie idolem jest taki Wasica, siedzi, mało gada, gra solidnego TAGa i wygrywa
Phil nie jest idiotą. Przez, to swoje zachowanie, kamera się na nim częściej skupia niż na innych przez co dostaję wiecej$$$ za reklamy.
A swoją drogą lubię jak się wkurza, zawsze powie coś śmiesznego, i się robi weselej przy stole
TheNaturat napisał
Ja jakoś nie trawię tak "ekspresywnych" graczy jak Phil, Matusow czy np. Khan... Dla mnie idolem jest taki Wasica, siedzi, mało gada, gra solidnego TAGa i wygrywa![]()
ja nie lubię Phila bo mi nie pasuję jego styl bycia, jestem najlepszy na świecie bla bla bla,
ale JamŁasica to takie nudy, że daj spokój. Jeszcze jak twierdzi, że w grze SH online blindy nie są ważne, to już nitem podchodzi normalnie.
Pozdrawiam!
gracze jak Vicky Coren wlaza all in z 75 a ten ma wonty ze dostal sprawdzenie od chipleaderki z KQs z oddsami prawie 3:1 .... te filmiki przedstawiaja go jako dosyc zalosna postac ktora uwaza ze wszystko sie jej nalezy
Phila raz lubię raz nie znoszę, ale Matusow jest dla mnie całkiem nie do strawienia
ALL IN z 75 jest lepszy niz ALL IN z UTG z A9.A co do Phila to wystarczy zobacyzc High Stajes Poker kiedy gra przeciwko Danielowi.Gra jak idiota donk fish itd a pozniej ma pretensje na caly swiat a nigdy nie widzi ze sam zle gra.
A co do samego Phila moze i ma te 11 bransoletek tlyko zwroccie uwage kiedy to bylo jakies pare lat temu gdy w WSOP gralo 1000 graczy a nie jak teraz 10K.
POpatrzcie na 4 filmik.Gada ze sprawdzil koles podbicie z Q10 a sam zrobil raise z A2 a pozniej sprawdza all in z 2 parami a koles rownie dobrze mogl miec wyzsze 2 pary,FLUSH albo STRIT.Caly Phil gra jak pacan a pozniej wonty na caly swiat i kazdy jest donkiem tylko on jest najlepszy.
to jest mój ulubiony filmik z Philem kiedy robi z siebie totalnego kretyna mając nadzieje ze pokaże światu jaki ma dobry i "szybki" read
mazik22 napisał
POpatrzcie na 4 filmik.Gada ze sprawdzil koles podbicie z Q10 a sam zrobil raise z A2 a pozniej sprawdza all in z 2 parami a koles rownie dobrze mogl miec wyzsze 2 pary,FLUSH albo STRIT.Caly Phil gra jak pacan a pozniej wonty na caly swiat i kazdy jest donkiem tylko on jest najlepszy.
Ale to on ma 11 bransoletek WSOP:)
fakt smieszny gosc. fajnie popatrzec jak sie ekscytuje albo nie moze wprost uwierzyc w calle raisy alliny oponentow hehe
pamiętam jak oglądałem ten odcinek HSP z ręką vs Bryan Brandon ... i przed riverem w głowie tylko come on one time 7 ... 6.... 7.... 6...
i bach 7
Dobrze ktoś napisał o nim na YT:
"You are not a good player unless phil calls you an idiot:)"
mazik22 napisał
Prawie zawsze jakiś koles może mieć coś lepszego.
I proponuję odmieniać(flusha, strita)
Widzieliście to?
Dla mnie żałosne. Chyba powinien przestać grać...
http://pl.youtube.com/watch?v=dZuIHRrR8qc&NR=1