Przejdź do forum
Mariott Warsaw - IN...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Mariott Warsaw - INFO

68 Posty
31 Użytkownicy
0 Reakcje
7,801 Wyświetlenia
Roffik

Witam,
Jesli ktos jest zainteresowany to od dzisiaj znowu ruszaja turnieje w Mariocie, z nowosci - :f_ugly:poinformowano mnie, ze cap zostal zmniejszony do 30 osob.
Za to jest troche wiecej turniejow z mniejszym wpisowym.
Tutaj macie rozpiske:

A i polecam rejestrowac sie wczesniej, bo zmienili system i juz sie cos pier..oli :facepalm:

Pozdrawiam
Roff

PS Nie bylem pewien, gdzie to umiescic, wiec prosze o ewentualne przeniesienie do odpowiedniego dzialu.

Odpowiedz
Cytat
67 odpowiedzi
thomaPL

bez zmian o 19 ?
w double chance, rebuy jest traktowany jako druga szansa czy masz mozliwosc 2x sie wkupic + do kazdego rebuy?

Odpowiedz
Cytat
Roffik Autor wątku
Roffik

O 19, bez zmian, a jak dziala double chance to sie dopiero dowiemy, sadze ze tez bez zmian, tylko nazwa nowa:p

Odpowiedz
Cytat
maniek160593

W poniedziałek najbliższy może się wybiorę. Dzięki za informację ;d

Odpowiedz
Cytat
Strider444

Ile taki turniej może trwać?

Odpowiedz
Cytat
Qskaa

Spokojnie moze trwac do 1-2. Jak bylem w ostatnia srode to odpadlem na 11 miejscu po 23. W koncowce robi sie super turbo bo w tamtym momencie sredni stack wynosil okolo 13-14bb, wiec moze i troche wczesniej.

Odpowiedz
Cytat
munipl

W środę skończyliśmy o 1:40, z tym, że sam HU trwał z 30 minut lub dłużej.

Odpowiedz
Cytat
Siemator

Witam.

Grałem już jeden turniej w Hyatt'cie i mam "konto" w kasynie lecz po naszej kochanej ustawie nie mogę się zalogować na stronie internetowej kasyna.
Pytanie brzmi - czy muszę zakładać nowe konto i czy jeżeli chciałbym przyjsc z ziomkami to mogą się zarejestrować na miejscu i pykać?

Odpowiedz
Cytat

Ktoś się orientuje ile na to przychodzi ludzi, jak wygląda struktura wypłat itp. ?

Odpowiedz
Cytat
munipl

Napisane przez OMGEricCartman89
Ktoś się orientuje ile na to przychodzi ludzi, jak wygląda struktura wypłat itp. ?

Tak jak masz wyżej napisane. CAP to 30 osób. W poniedziałek i środę jest zawsze full i trzeba być przed 17, aby się zapisać. W inne dni nie ma kompletu i średnio trochę poniżej 25 osób gra. Co do wygranych do w tych turniejach za 50+10, ok. połowa osób robi rebuya i za 1 miejsce jest ok. 1000zl - podatek oczywiście.

Odpowiedz
Cytat
Jadczak

Ma ktoś moze info czy w styczniu te turnieje też są grane???.
Poszukuję jakiejś miejscowki gdzie byłyby grane turki live w stolicy
Jakby ktoś wiedział to dzięki za info..

Odpowiedz
Cytat
MinusSer1

w Marriot są dalej turki które zaczynają się o godz 19 oraz w hiltonie o godz 21 ale tam radze być wczesniej zeby dostać miejsce

Odpowiedz
Cytat

Dobrze kojarzę, że w niedziele, w Hiltonie jest freezout z wpisowym 100? Czy to jakiś inny dzień?

Odpowiedz
Cytat
Jadczak

Rozumiem w takim razie, ze rozpiska na mariott
z zeszłego roku jest nadal aktualna.
mógłbyś może określić jak to wygląda w hiltonie??? Jakie dni? Jakie buyiny??

Odpowiedz
Cytat
Jadczak

Czy są w ogóle jakieś strony tych kasyn w necie??
Za cholerę nic nie moge znalezc:/

Odpowiedz
Cytat
munipl

Napisane przez Jadczak
Rozumiem w takim razie, ze rozpiska na mariott
z zeszłego roku jest nadal aktualna.
mógłbyś może określić jak to wygląda w hiltonie??? Jakie dni? Jakie buyiny??

Z tego co kojarzę. to w hiltonie w weekendy są turnieje double chance z buyinem 100+10zł. Czyli jest tam możliwość wzięcia 1 rebuya jak się wyzerujesz.

Odpowiedz
Cytat

Dzwoniłem do Hiltona, freezouty 100+ 10 w niedziele o 21:00. 30 miejsc, co wydało mi się dziwne bo grałem kiedyś rebuya za 25 i bylo przynajmniej 100 osób, ale to było dawno. Także pieniądze, nawet za pierwsze miejsce żadne, ale z ciekawości się wybiorę.

Odpowiedz
Cytat
Jadczak

Dlaczego nikt takich turków (do 100 buy-inu, bo rekreacyjnym graczem jestem :pokerface:) nie gra w normalnych dniach, czytaj: piątek, sobota X( Ludzie(ja) pracują przecież w tygodniu i jak niby mają noce zarywać???-SICK

Z drugiej strony mam taką ochotę coś na żywo zagrać, że pewnie jakiś niedaleki poniedziałek będę miał ospały :D

Odpowiedz
Cytat
munipl

Napisane przez Cita777
Dzwoniłem do Hiltona, freezouty 100+ 10 w niedziele o 21:00. 30 miejsc, co wydało mi się dziwne bo grałem kiedyś rebuya za 25 i bylo przynajmniej 100 osób, ale to było dawno. Także pieniądze, nawet za pierwsze miejsce żadne, ale z ciekawości się wybiorę.

To jest tak zwany freezout double chance, czyli jak przegrasz wszystkie żetony możesz wkupić się ponownie.

Odpowiedz
Cytat
thomaPL

w hiltonie w tygodniu 100+10 1R/1A
w piatek 200+50 / quasi cash 5/5 - unlimted R
w sobote - nic
w niedziele 100+10 z opcja second chance

Odpowiedz
Cytat