Piszę, bo przyznam, że trochę mnie irytują te wszystkie wydarzenia z serii "grzywna za zdjęcie z ruletką" czy "urząd celny zaczyna konkretnie ścigać graczy internetowych, pierwszy wyrok" itp itp.
Może czas wreszcie na jakąś manifestację, że żądamy zmiany ustawy hazardowej?
Powinno się jakoś walczyć, ale lepiej nie manifestować bo na miejscu wszystkich spiszą i nawet szukać nas nie będą musieli....
Ja bym był prędzej za jakimś stworzeniem strony z postulatami, nagłośnienie w mediach tudzież poinformowanie władz, a potem co np tydzień ataki ddos na urzędy by zrobić hałas, by pamiętali . Pytanie tylko czy się by bardziej nie wkur..... i nie zaczęli nas szukać
powinniscie dac sobie spokoj
Napisane przez NittiNit
"grzywna za zdjęcie z ruletką" czy "urząd celny zaczyna konkretnie ścigać graczy internetowych, pierwszy wyrok" i
grzywna za zdjecie? Ciekawe co oni na film DaWarsawa o swojej grze na pokerstarsie gdzie pokazuje jak grinduje pokera internetowego z kolega u siebie w domu w Warszawie.
Albo wywiad Dominiki Panki z PCA gdzie mowi ze dostal sie na turniej przez satelite 700$ na pokerstars, dowody sa wszedzie i nic sie nie dzieje
To jest dokladnie to samo co wojna z piractwem, jest strogo karalne,zalozyciela piratebaya zlapali po 10 latach, a Kim Dotcom nadal na wolnosci i jeszcze tworzy partie polityczna.
Stonoga obrońcą pokera
Moim zdaniem to trzeba trochę bać się tego gościa
Mi sie wydaje, ze on az taki nieskazitelny to nie jest i jak za bardzo zajdzie za skore to powyciagaja na niego mocne haki.