Przejdź do forum
Manifestacja

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Manifestacja

9 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
781 Wyświetlenia
NittiNit

Piszę, bo przyznam, że trochę mnie irytują te wszystkie wydarzenia z serii "grzywna za zdjęcie z ruletką" czy "urząd celny zaczyna konkretnie ścigać graczy internetowych, pierwszy wyrok" itp itp.
Może czas wreszcie na jakąś manifestację, że żądamy zmiany ustawy hazardowej?

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi
Szkodnick

Tak mi się przypomniało odnośnie "zdjęcia z ruletą":

Odpowiedz
Cytat
naimadx

Powinno się jakoś walczyć, ale lepiej nie manifestować bo na miejscu wszystkich spiszą i nawet szukać nas nie będą musieli....
Ja bym był prędzej za jakimś stworzeniem strony z postulatami, nagłośnienie w mediach tudzież poinformowanie władz, a potem co np tydzień ataki ddos na urzędy by zrobić hałas, by pamiętali . Pytanie tylko czy się by bardziej nie wkur..... i nie zaczęli nas szukać

Odpowiedz
Cytat

powinniscie dac sobie spokoj :f_drink:

Napisane przez NittiNit
"grzywna za zdjęcie z ruletką" czy "urząd celny zaczyna konkretnie ścigać graczy internetowych, pierwszy wyrok" i

grzywna za zdjecie? Ciekawe co oni na film DaWarsawa o swojej grze na pokerstarsie gdzie pokazuje jak grinduje pokera internetowego z kolega u siebie w domu w Warszawie.
Albo wywiad Dominiki Panki z PCA gdzie mowi ze dostal sie na turniej przez satelite 700$ na pokerstars, dowody sa wszedzie i nic sie nie dzieje

To jest dokladnie to samo co wojna z piractwem, jest strogo karalne,zalozyciela piratebaya zlapali po 10 latach, a Kim Dotcom nadal na wolnosci i jeszcze tworzy partie polityczna.

Odpowiedz
Cytat
NittiNit Autor wątku
NittiNit
Piotrek2345

głupota jakich mało w tym kraju:f_cry:

Odpowiedz
Cytat
sojowyjarz

Stonoga obrońcą pokera :D Moim zdaniem to trzeba trochę bać się tego gościa :) Mi sie wydaje, ze on az taki nieskazitelny to nie jest i jak za bardzo zajdzie za skore to powyciagaja na niego mocne haki.

Odpowiedz
Cytat
djalbert182

Stonoga widze chce prezhydentem zostać :f_eek:

Odpowiedz
Cytat
krissmar1RNMD

Oj nieskazitelny to on nie jest na pewno :f_drink:

Odpowiedz
Cytat