Przejdź do forum
Mala duza prosba

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Mala duza prosba

5 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
506 Wyświetlenia
ferdynandbalon

Witam

Czy bylaby mozliwosc aby ktorys z " forumowiczow " skopiowal artykuly ze statusem srebrnym do pliku tekstowego i wyslal na poczte??
Bardzo mi na tym zalezy, gdyz zaczynam grac na tym poziomie a nie posiadam wiedzy, ktora napewno bedzie przydatna.

[ciach]

Czzekam na odpowiedz.

//Edit by Qsy.

4 odpowiedzi
kopoland

Skoro nie posiadasz wiedzy to proponuje gre na nizszych stawkach ! Arty z statusu srebro sa dla graczy troche bardziej zaawansowanych, wiec najpierw opanuj styl gry z statusu braz a nastepnie bierz sie za srebro ! Pamietaj... Nie od razu Rzym zbudowano - i tego sie trzymaj :) Wszystko musi isc stopniowo, jak to mowi Leo krok po kroku ! :)

pozdro

ferdynandbalon Autor wątku
ferdynandbalon

Braz juz opanowalem, chodzi o to ze konto na ktorym zbieralem punkty PS mam zablokowane ;/ . Aktualnie gram na innej platformie z wlasnym wkladem pienieznym :)

Oleyy1

a nie pomyslales, ze PS to nie akcja dobroczynna i ktos te arty pisze, tlumaczy itede (i dostaje za to kase). wiec nalezaloby potrzaskac troche raku dla PS i spokojnie mozesz czytac i srebro i zloto i nawet platyne.

punkty PS mozesz zbierac na wielu platformach.

MoroP

Czekaj, czekaj, chciałeś namówić innego użytkownika forum aby złamał regulamin?? I liczyć na to, że nikt z moderatorów albo adminów tego nie zauważy?? :)

No niestety nie ma takiej opcji. Zamykam ten wątek i mam nadzieję, że nikt więcej nie wpadnie na ten pomysł.