Przejdź do forum
maksymalny rakeback

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] maksymalny rakeback

19 Posty
15 Użytkownicy
0 Reakcje
2,867 Wyświetlenia

Czy ktoś miałby ochotę podzielić się ze mną informacją, na której platformie pokerowej można otrzymać dobry rakeback?
NL100 SH to mój limit na ten czas i zastanawiam się, gdzie mógłbym sobie na tym limicie powalczyć, żeby dostać dodatkowy zysk w postaci zwrotu prowizji.

18 odpowiedzi
kroszo
PokerStrategist

Full Tilt Poker - 27% rakebacku + masa amerykanskich fishy na każdym limicie + najlepszy soft z dostępnych.

Cake Poker - 33% rakebacku ale niewielu zawodnikow i średni soft

PokerHeaven - 30% rakebacku

// - edited by pyqpyk - niestety zabrania się prowadzenia dyskusji o takich RB

Witaj,

tutaj masz ofertę naszych pokerroomów: https://polska.pokerstrategy.com/online-poker-rooms/ podane są rakebacki ale największe są te o których pisze kroszo.

Uprzedzam że dyskusja o rakeback "spod lady" będzie kasowana

Pozdrawiam

krzyzek
Legacy Member

Zabrania się oferowania rakebacku "spod lady"
// Urbi

Spontann
Elite Grinder

Na partneraskich poker roomach poker stratgy maksymalnego rake backu nie dostaniesz. Poker strategy nie chce tracic rake'o urabiaczy wiec usuwa wszystkie posty ktore o tym sa. Muszisz na wlasna reke poczytac na jakims konkurencyjnym forum czy innej stronie i znalesc oferte. A zebys mial jakies rozeznanie to 60% jest spokojnie do osiagniecia.

Ps ten post chyba nie jest na tyle niedozolony zeby go usuwac :F?

Urbi23
Oldschool Grinder

Na partneraskich poker roomach poker stratgy maksymalnego rake backu nie dostaniesz

PokerStrategy oferuje na swoich partnerskich maksymalny rakeback dozwolony przez daną platformę. Wszystkie wyższe oferty są działaniami wbrew polityce pokerroomu i jako takie należy je traktować jako niedozwolone, dlatego też zabrania się o nich dyskusji

Chyba, że mówimy np o 100% rakebacku na PayNoRake, czy innej platformie, na której w godzinach szczytu jest 50 graczy ;)

radamantysPL
Poker Player

A ktoś uściśliłby określenie "rakeback spod lady"?

krzychoo89
PokerStrategist

Nie ma takich rakebackow!
Dziekuje, dobranoc.

damianpat
BlackMember

Napisane przez radamantysPL

rake back oferowany przez prywatnego affilate, ja kiedyś oferowałem ludziom z psa 54% rake back na ipoker, ale niestety propagandę zamknęli, bo za dużo wygrywających graczy tam było ;(

pozdro

Urbi23
Oldschool Grinder

Napisane przez radamantysPL

Rakeback oferowany przez affiliates będący wbrew regulaminowi PokerRoomu, jak choćby słynne olbrzymie rakebacki na iPoker czy Ongame.

NotNever
PokerStrategist

A tak generalnie z ciekawosci, offtop.
Moglbym w teorii najpierw zostac affiliatem, a potem zwerbowac siebie i wyplacac sobie rakeback?

Urbi23
Oldschool Grinder

Tak, ale musiałbyś zebrać jeszcze sporo ludzi, bo istnieją dolne limity, z tego co kojarzę. No i aby zwerbować siebie, jako affiliate musiałaby być podana Twoja organizacja, a nie ty jako osoba fizyczna

Spontann
Elite Grinder

A dlaczego taki affilate jest "nielegalny"? Przecierz on(osoba ktora wpisalem jako polecajacego) na mnie cos musi zarabiac, a jak wyplaci np 30% rakeu ktory ugralem drugie 30 dostanie sie standartowo od roomu to na czym on zarobi? No i kolejne pytanie dlaczego PokerStrategy nie jest tego typu rake zarabiaczem, jak juz w poprzednim pytaniu zauwazylem jakos ten affilate zarabia na mnie mimo ze wyplaca jakis rake back np 20-30% a narazie nie wiem skad dostaje jeszcze jakas kase ktora zatrzymuje dla siebie jako zarobiek. No i na podsumowanie wracajac do pierwszego pytania dlaczego to jest "nielegalne" przecierz wszyscy na tym kozystaja: ja jako rakewyrabiacz dostaje dodatkowy rake back co na micro jest ekstremalnie wazne, room ma "regsa" ktory zawsze cos tam ugra raku, affilate dostaje iles kasy dla siebie.

EDIT mam na dzieje ze nie lamie regulaminu, poprostu odkad o tym uslyszalem to ciagle mnie to nurtuje, a ktos np damianpat jak wie jak to dziala moze odpowie na pytania.

TehGamer
PokerStrategist

czemu na micro rakeback jest extra wazny?

Mooris
PokerStrategist

Napisane przez TehGamer

Mówiąc w skrócie - gdyż jest to dodatkowa gotówka wpływająca na Twoje konto. Co tydzień dostajesz określoną sumę (np. 30% wygenerowanego rake'u) na pokerowe konto. Jeśli nie masz konta z rakebackiem - nie będziesz dostawał tych pieniędzy.

Dlaczego właśnie na mikro jest najważniejszy?

Dlatego, że dopiero zaczynasz, uczysz się, więc takie dodatkowe pieniądze mogą być nieocenione.

TehGamer
PokerStrategist

ahaa...

a jak sie nie ucze?
i czy studia tez sie licza do nauki? moge dostawac rakeback za chodzenie na wyklady czy laboratoria?

</irony>

mam na mysli, czemu na mikro sa EKSTREMALNIE wazne?
popatrzmy na to prosto: rakeback jest BONUSEM
BONUS jest to poprostu GOTOWKA za lojalnosc
w pokera gramy dla gotowki, ale sa roznice miedzy winratem (czyli kasa z pokera), a bonusem za gre (rakeback, first deposit, reload, promosy)
jezeli ktos mi mowi ze ma winrate 1bb/100 i ze chce wejsc na wyzszy limit, tylko dlatego ze w tym miesiacu dostanie jakies €100 rakebacku, to ja mu zycze powodzenia i krzyzyk na droge - wspaniale uczysz sie grac w pokera :f_thumbsup:
ale jest rozwiazanie - bonus dla bonusu, poker dla pokera, czyli wyplacamy rakeback, a to co z winrate leci na bicie limitow

aha, moorisie: PokerStars nie ma rakebacku, mimo to jest uwazany za najlepiej nagradzajacy room, dlaczego? FPP Shop, nie tylko ten procencik sie liczy
i pokerstrategy nie daje najlepszych ofert _p:

AutystycznyAndrzej
Elite Grinder

Rakeback na niskich stawkach jest istotny ponieważ płacisz 10-15bb / 100 na SH a im wyżej, tym mniej bb / 100. Więc dobry rakeback na mikro to jakieś 5-7bb/100, a na NL1000 ten sam % rakebacku da tylko 1bb/100 więc prawie niezauważalne wobec kwot które przerzucasz.

Napisane przez Mooris

Napisane przez TehGamer

Mówiąc w skrócie - gdyż jest to dodatkowa gotówka wpływająca na Twoje konto. Co tydzień dostajesz określoną sumę (np. 30% wygenerowanego rake'u) na pokerowe konto. Jeśli nie masz konta z rakebackiem - nie będziesz dostawał tych pieniędzy.

Dlaczego właśnie na mikro jest najważniejszy?

Dlatego, że dopiero zaczynasz, uczysz się, więc takie dodatkowe pieniądze mogą być nieocenione.

Dokladnie ale trzeba pamietac zeby zysk byl uzyskiwany glownie z gry a rakeback to taka wisienka na torcie. Granie tylko pod rakeback jest glupim pomyslem.