Przejdź do forum
Ludzie! Zostawcie m...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Ludzie! Zostawcie mnie w tym internecie!!!!

63 Posty
25 Użytkownicy
0 Reakcje
4,784 Wyświetlenia

Siema członkowie!!
Trochę głupio to zabrzmiało, ale mam nadzieję, że ktoś mi pomoże. Ostatnio złapałem małego downswinga na pokerstarsie i zjechałem do 3,07$. Jestem graczem Sng, co mam zrobić, żeby się z tego wybić.

Myślałem nad turniejami wielostolikowymi za 0,25$. Czy to dobre rozwiązanie??

Myślę, że granie jednostolikowych 1,20$ może mnie szybko sprowadzić na ziemię.

Wiem, że ładnie się wkopałem.
Liczę na pomoc ze strony wykształconych, bystrych, przystojnych i takie tam użytkowników:)

62 odpowiedzi
Masqb
BlackMember

FL 2/4 centy

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Nie lubię za bardzo fixed limta. JEstem NL Sng.

FL 2/4 centy, będziesz miał ROI 300% ;)

Pyszu
Oldschool Grinder

Zabrakło mi pieniędzy! Czy ktoś mi pomoże! Szybko! NIE WIEM CO ZROBIĆ!!!! HELP!!!!
Nie wpadnę m na to, żeby zrobić reload. Nie nie broń boże.

Nie stać mnie na jacht. ALE JA CHCE MIEĆ JACHT! Ktoś pomoże? Co zrobić? Mam 100zł.

Pyszu
Oldschool Grinder

a tylko nie piszcie mi, że mam pracować, bo nie lubię pracować!

SamRadziwill
Elite Grinder

Pyszu napisał

Nie stać mnie na jacht. ALE JA CHCE MIEĆ JACHT! Ktoś pomoże? Co zrobić? Mam 100zł.

Na raty bierz :D

@lackoftactics - skorzystaj z rady poprzedników. Poszerzysz pokerowe horyzonty i będziesz miał szansę odbicia się :) Grając SnG za 1$ pozostaje Ci już tylko liczenie na fart, bo bankrolla niestety na to nie masz...

Oczywiście inną opcją jest dokonanie wpłaty własnej.

Pozdrawiam

Masqb
BlackMember

lackoftactics napisał
Nie lubię za bardzo fixed limta. JEstem NL Sng.

to wpłać sobie z 50$

awq
awq
PokerStrategist

Ja widze jedno rozwiazanie, turki z wpisowym 0.10$ na 360 osob, masz 30 prob :) moze sie uda, ja kiedys z 1,5$ zrobilem 130$ :)
Pozdro

ja juz 2 razy mialem ponizej 10$ to wtedy gralem sng ale double or nothing i jakos z tego wychodzilem

jestem w podobnej sytuacji tylko zaczynałem z 1$ :) i grałem te 0.25 (45 graczy) teraz mam prawie 15$ i cały czas rośnie xD
graj według tabeli i jest spokój ^^ przed kasa trochę przyhamować i na 4 SnG w 3 jestem w kasie raz na jakiś czas w pierwszej 3

a te za 0,1 to czysta loteria xD

szok38
Elite Grinder

Zadnych SNG za 1. Pozdrawiam

szok38
Elite Grinder

Przypomniały mi sie czasy freerolli.Zawsze przegrywałem te pare $(mocno powiedziane) jeśli już wygrałem.Aż w końcu po dwóch miesiącach wygrałem 19$ i tego już nie roztwoniłem.Czyli są jeszcze freerolle.

Jeżeli chcesz możesz się męczyć tygodniami odbudowywając BR na mikro stawkach, jeśli jednak szanujesz swój czas zrób deposit 50$ i gitara. Albo wejdz na jakieś NL2 i może uda ci się podwoić, a potem znowu... albo po prostu stracisz kase. Szkoda czasu na babranie się w grosikach

szok38
Elite Grinder

To chyba mój największy sukces w pokerowej karierze:)...Freeroll na 1000 osób , po dwóch rozdaniach miałem 10 żetonów i dojechałem do 11 miejsca i kasa była ;).

szok38
Elite Grinder

Nl2 odpada , tam nie można grać sss.Już dobrzy ludzie powiedzieli co Hero ma robić.Męcz się tygodniami jeśli trzeba! Chris Jesus dał radę dla jaj , Ty zrób tak bo trzeba.Te 3,7$ jest dużo więcej warte niż 1k regulara NL1000.Lub było...

Omg, zagraj sobie za caly bankroll cos, albo te SnG za 1$ i nie placz jak przegrasz tylko wplac wlasna kase ;) Z bankrollem 3.7$ nic nie zrobisz, musisz podjac decyzje: grac dalej czy nie? Jakiej decyzji bys nei podjal, ja radze zagrac swoje stare turnieje z nastawieniem: wplata tych 50$ lub zakonczenie kariery pokerowej ;d

szok38
Elite Grinder

Rób swoje , nie słuchaj dobrych rad.Pozdrawiam

Oho, widze, ze nie jestem jedyny tutaj ktory zbudowal swoj BR zaczynajac od freerolli :P :D

A Tobie moge poradzic jako stary freerollowiec i bankrut zebys:
a) gral freerolle ale to duzo nakladu energii i czasu wymaga, takze - NIE POLECAM
b) gral te najtansze turnieje na jakie masz bankrolla, nie wiem jakie tam sa najtansze za 0.1$ czy 0.5$
c) wplacil wlasna kase i gral wedlug BRM, bo zaloze sie ze to nie "downswing" a pewnie nie trzymales sie BRM i w koncu zbankrutowales

Ja ci polecam mój post ,,Darmowe dolary'' może cię to zainteresuje