Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] limity

14 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
1,156 Wyświetlenia
win
win

w bankroll managment nakazujecie przy 90$ przejsc na stawki 15/30c . no to mam pytanie, gram na titan poker a tam kolejna stawka na fl to 25/50c . co mam robic w tej sytuacji jak uzbieram do 90$

13 odpowiedzi
ubooter

Grać na poprzednich aż uzbierasz 150$ ;)

win Autor wątku
win

jakos nie moge w to uwierzyc :) moze ktos jeszcze cos napisze ;p

Lukasus

lol z takim niedowierzaniem to do Kościoła się nawracać nie tutaj, ubooter napisał prawdę tylko prawdę i całkowitą prawdę

win Autor wątku
win

do kosciola buhaha to ci sie udalo, splonol bym chyba tam, ja jestem przeciwnikiem koscilo, prosze mnie nie obrazac.

a moze jakos szybciej zaczac grac 25/50 czy dopiero od 150$ ?

Trzymaj się zasad zarządzania kapitałem! Limit 0.25$/0.25$ dopiero od 150$!

Pozdrawiam

ubooter

Ja wczoraj straciłem na 0.25/0.5 1/3 Twojego br w 500 rozdań, które nie były tragicznie zagrane z mojej strony - wkleiłem na forum i są w miarę pozytywnie ocenione. A mam br na granie 1/2 $

Taki skok na wyższy poziom z mały br, to nie jest za mądry pomysł...

macromia

Original od win
do kosciola buhaha to ci sie udalo, splonol bym chyba tam, ja jestem przeciwnikiem koscilo, prosze mnie nie obrazac.

Ale inteligencją to też nie grzeszysz... Skąd się biorą tacy ludzie ?( ?(

W jaki sposob oceniles jego inteligencje?? Tak pytam z ciekawosci ...

macromia

Nie chcę nikogo obrażać, ale takie pytanie skłoniło mnie do tej refleksji :P

win Autor wątku
win

tez sie wlasnie zastanawiam jak ocenil moja inteligencje... pewnie juz mnie nie lubi bo nie chodze do kosciola...
hm z naukowego punktu widzenia inteligencja nie grzesza ludzie ktorzy chodza do kosciola... proponuje juz zamknac temat

Original od win
hm z naukowego punktu widzenia inteligencja nie grzesza ludzie ktorzy chodza do kosciola...

pwned.
Tak, zdecydowanie, lepiej zamknąć ten temat :P

Heh, no to zamykamy... :]

macromia

Piszę "ripostę" ponieważ trochę źle mnie zrozumieliście, nic nie mam do ateistów, wyznawców innych religii itd. nawet zawsze i wszędzie biorę pod uwagę takich ludzi, tylko to pytanie mnie rozwaliło :P To tak jakbyś się pytał co robić gdy masz 50zł a spodnie kosztują 150zł. :P :P Zbierać dalej :D Poza tym nie pogryziemy się więc nie wiem simoo po co zamknąłeś temat ;) Lepiej się wygadać niż później żywić do siebie urazę :P Więc oficjalnie przepraszam kolegę za swoje słowa odnośnie jego inteligencji i żyjmy w zgodzie :D